Essenso ile Zamanınız Buhar Olmayacak!

Alışveriş Alışveriş Essenso ile Zamanınız Buhar Olmayacak!

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Esse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

Ev perakende mağazacılığının önde gelen ismi Esse; evde profesyonel sonuçlar elde etmek isteyenlere yönelik tasarladığı yeni Essenso ütü ailesini piyasaya sunuyor.

Müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunan Esse; mutfak grubu markalarından Essenso’nun yeni ütü ailesini tüketicinin beğenisine sunuyor. Essenso markalı yeni seri; zamandan ve enerjiden tasarruf ederek, evde profesyonel sonuçlara olanak tanıyor.

Essenso markalı yeni ütüleme serisi; 5 bar buhar basınçlı ütü; press ütü ve klasik buhar kazanlı ütü çeşitlerinden oluşuyor. Seride; 5 bar tank buhar basıncına sahip Essenso My Pressing 1 ve 2, press ütü olarak; Essenso Steam Press ve buhar kazanlı ütü olarak; Essenso Easybox, Easylife, Essenso P26 –P27 ve Essenso Success ürünleri yer alıyor.

Klasik ütülere oranla, kullanıcıya birçok avantaj sağlayan ürün ailesi, bekleme süresini ortadan kaldırmasının yanı sıra; kolay doldurulabilme ve kesilme ya da erteleme olmadan ütü yapabilmeye olanak tanıma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni seri; kıyafetler, perdeler ve kumaşlar için dikey ütüleme; kireçlenmeye karşı tam koruma ve auto-shut off özelliği ile güvenliği en üst düzeye çıkartma gibi seçenekleri ile fark yaratıyor.

Essenso’nun yeni ütü serisinin piyasadaki benzerlerinden tamamen ayrıştığını ifade eden Esse Pazarlama Müdürü Seçil Sayındı; “Esse olarak, Türk tüketicisine çok özel bir ürün ailesi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zaman ve enerji tasarrufunu ön plana çıkarttığımız seri, tank çeşitliliği ile de tüketicinin ihtiyaçlarına uygun ürün alternatifleri sunuyor. Essenso markamız, bu seri ile daha da güçleniyor.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT