Eşsiz Bir Estetik Harikası: Vanucci Platino

Alışveriş Alışveriş Eşsiz Bir Estetik Harikası: Vanucci Platino

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 09 Eylül 2008 Salı

Firma: Vanucci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 9, 2008
Eşsiz bir estetik harikası: Vanucci Platino
İyi düşünülmüş detaylarla donatılmış Platino ile mutfaklar artık hem çok şık hem de çok fonksiyonel. Modelin düşey açılımlı kapaklarla tasarlanan bölümünde bulunan oturma alanı, mutfakları gerçek anlamda yaşam alanına dönüştürüyor.

Yaşam kalitesini artırmak, değer katmak ve farklılık yaratmak misyonuyla hareket eden Vanucci, mutfak kategorisinde sunduğu toplam 17 farklı modeli ve zengin modül, renk seçenekleriyle evinizde bambaşka atmosferler yaratıyor. “Platino” serisi ise, Vanucci tasarımcılarının parlak lake doku üzerine uyguladığı geometrik formlu desenlerle mutfakları evlerin cazibe merkezi haline dönüştürüyor. Estetiği ile sadece göze değil ruha da hitap eden Platino serisinin fonksiyonel modüllerinin çeşitliliği ve 7 ayrı renk seçeneği ile hayalinizdeki tasarımı kullanım alanınızda hayata geçirmek artık çok kolay. Modelin düşey açılımlı kapaklarla tasarlanan bölümünde bulunan oturma alanı, mutfakları gerçek anlamda yaşam alanına dönüştürüyor.

1995 yılında kurulan Ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün deneyimli firması Prodek, 2005 senesi itibari ile kapasite hacmini genişleterek Vanucci markalı mutfak ve banyo mobilyaları üretimine ağırlık vermiştir. Prodek aynı zamanda, Türkiye gayrimenkul sektörünün konut pazarı alanındaki lider kuruluşlarından biri olan Sinpaş Grubunun da iştiraki konumundadır. 2008 senesini üretim ve marka yatırım yılı olarak kabul eden Prodek, yenilikleri ve atılımları ile alanında öncü firmalar arasında yer almayı başarmıştır. 1.Ulusal Mobilya Tasarım Mobilyaları yarışmasında , “Ev Mobilyaları Tasarımı” ve “Mutfak ve Banyo Mobilyaları Tasarımı” alanında birincilik ödülüne hak kazanan firmanın başarılı iç mimarı Serkan Şimşir’de elde ettiği başarıyla, Prodek’in bu alandaki iddiasını ortaya koyar niteliktedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT