Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi… Bebekler Huzurlu, Anneler Mutlu

Alışveriş Alışveriş Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi… Bebekler Huzurlu, Anneler Mutlu

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Eti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Yıllardır yüksek besin değeri ile bebekleri için vazgeçilmez bir lezzet sunan Eti Cicibebe’den bebekler için lezzetli ve yenilikçi bir bisküvi daha: “Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi !”

Bebek bisküvi pazarının jenerik markası Eti Cicibebe, yeni ürünü Diş Kaşıma Bisküvisi ile diş çıkarmaya başlayan bebeklerin ve annelerin hayatını kolaylaştıracak bir yenilik sunuyor.

Bebekler, ilk dişlerini çıkarırken dişlerini kaşıma ihtiyacı duyar ve huzursuzlaşır. Bu dönemde parmaklarını ya da bazı sert cisimleri ağızlarına alarak dişlerini kaşıma çalışırlar. Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, kolaylıkla tutulabilecek şeklinden dolayı bebeklerin dişlerini güvenle kaşımasını sağlarken, alıştıkları ve sevdikleri Eti Cicibebe lezzetiyle çiğneme alışkanlığı geliştirmelerine de yardımcı olur.

12 vitamin ve 7 mineralli yapısı ile bebeklerin sağlıklı gelişimine destek olan ETİ Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, süt biberonunda da kolayca eriyen bir yapıya sahiptir. Anneler Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisini süt biberonunda eritip sulu kıvama getirdiğinde bebekler biberonlarından da keyifle yiyebilecektir. Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi 130 gramlık ambalajlarında ve 1,5 TL ile pazara sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT