Etihad Tek Biletle Chennai, Haydarabad ve Kochi’ye Uçuruyor

Alışveriş Alışveriş Etihad Tek Biletle Chennai, Haydarabad ve Kochi’ye Uçuruyor

Tarihler: 23 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 23 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Etihad

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2010 ~ Eyl 23, 2010

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, İstanbul’dan Hindistan’ın gizemli şehirleri Chennai (Madras), Haydarabad ve Kochi’ye tek biletle uçma olanağı sunuyor. Hindistan’ın; müzeleri ve ince mimarisinin yanı sıra müthiş doğal güzellikleriyle ünlü Haydarabad, muhteşem tarihi yapılarıyla göz kamaştıran Kochi ve dünyanın en uzun ikinci sahili Marina Beach’in bulunduğu Chennai şehirlerine düzenlenen uçuşlar; İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak gerçekleştiriliyor.

Pazartesi, çarşamba, perşembe ve pazar günleri İstanbul`dan Abu Dabi’ye uçan Etihad konukları, aynı gün içinde sunulan bağlantıyla Chennai, Haydarabad ve Kochi’ye ulaşabiliyor. Etihad ile İstanbul’dan tüm vergiler dahil servis ücreti hariç Chennai’a 519, Haydarabad’a 499, Kochi’ye ise 434 Avro’dan başlayan fiyatlarla uçulabiliyor.

Etihad, İstanbul’dan ayrıca Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg ve Kolombo’nun da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor. Etihad’ın İstanbul ofisine (212) 334 29 60 numaralı telefondan ve isttkt@etihad.ae e-posta adresinden ulaşılabiliyor.

Etihad Havayolları Hakkında
Türkiye’deki birinci yılını kutlayan Etihad Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti olan Abu Dabi merkezli ulusal bir havayolu şirketidir. Etihad şu anda Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya’da 60`ın üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Daha detaylı bilgiye şirketin www.etihad.com adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT