Etiler Chicolatte`de Aşk Kokusu

Alışveriş Alışveriş Etiler Chicolatte`de Aşk Kokusu

Tarihler: 02 Şubat 2010 Salı ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Etiler Chicolatte

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2010 ~ Şub 14, 2010
14 Şubat Sevgililer günü’nde sevdiğinize bu seferde en tatlı dil ile seni seviyorum diyeceksiniz…

Etiler Chicolatte sevgililer gününe özel hazırladığı çikolata arajmanları ile bugünün altını çiziyor. Hediyelik objeleri ve kalpli kutuları çikolata ile birlikte sevgilinize özel hale getiriyor.

Etiler’deki mağazasında, dolgulu çikolatalar, drajeler, bebek çikolataları, doğum hediyelikleri, nikah şekerleri, nişan tabakları aranjmanları ile sizlere özel alternatifler sunuyor.

Geleneksel Türk çikolatacılık anlayışı ile birlikte dünyanın en kaliteli kakaolarını harmanlayarak Türk damak tadını yakalayan Etiler Chicolatte, sevenlerin yanında olacak.

Etiler Chicolatte’de Pral fındık krokan, kakao aromalı bitter, karamelize sütlü, fındık parçalı sütlü, lokum, truffle, ve draje çeşitleri ile çikolata tutkunlarına bağımlılık yaratacak.

ÇİKOLATA CENNETİNE YOLCULUK
Etiler -Chicolatte, lezzeti sunumu ve kalitesiyle çikolatacılık ve ambalaj geleneği açısında zevk ve estetiği en üst seviye tutuyor.

Kutuları ve hediyelik ürünleri ileri seviyede hijyenik şartlarda hazırlana Etiler –Chicolatte’nin ürün bilgi kartlarında , kutu veya hediyelik eşya içindeki çikolatanın cinsi ve net ağırlık bilgisi de yazıyor.

Etiler –Chicolatte; çikolata yemeyi seven, çikolatanın insana gerçekten mutluluk vereceğine inanan, küçük şeylerden mutlu olmasını bilenleri çikolata cennetine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT