Etna: İstikbal`den Çok Özel Bir Tasarım

Alışveriş Alışveriş Etna: İstikbal`den Çok Özel Bir Tasarım

Tarihler: 18 Haziran 2007 Pazartesi ~ 19 Haziran 2007 Salı

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2007 ~ Haz 19, 2007
ETNA: İSTİKBAL’DEN ÇOK ÖZEL BİR TASARIM
Işıltının zerafeti ve derinin asaletinin modern çizgiler ile birleştiği tasarım Etna, İstikbal farklılığı ile salonlarda yerini almaya başlıyor...

Her yıl sunduğu yeni konseptler ile mobilya sektörüne damgasını vuran İstikbal Mobilya, 2007 koleksiyonu içinde yer alan Etna Koltuk Takımı’nı tüketicinin beğenisine sunuyor. İstikbal’in en özel tasarımlarından biri olan Etna, dekorasyon anlayışını zenginleştirecek kadar iddialı...

Krem ve kahvenin en güzel tonlarını ve yumuşaklığını salonlara yansıtan Etna, iki renk deri alternatifi ile dekorasyona asalet katıyor. Crocodile derinin asaleti yanında ışıltının zerafeti ile mükemmel bir uyum içinde beğeniye sunulan Etna; düz ve kendinden desenli kumaşlar ile de dikkat çekiyor. İki adet , şık tekli koltuk , üçlü ve ikili kanepeden oluşarak dar veya geniş mekanlara göre kombine edilebilen Etna, geniş oturma bölümü ve yumuşak koltuk hatları ile salon keyfine keyif katıyor ve oturum konforunu doyasıya yaşatıyor. Ayrıca Etna’nın rahatlık sağlayan kırlentleri ile her zevke göre dekoratif anlamda farklı kombinasyon yaratmak da mümkün.

Güzelliğin detaylarda gizli olduğu gerçeğini Etna tasarımında vurgulayan İstikbal, ayaklarda kullanılan parlak taşlar ile dekorasyonda görsel zenginliği ve zerafeti en üst noktaya taşıyor. Fonksiyonel kullanımda da farklılık yaratan Etna, sırt kısımda çift taraflı tasarlanan minderi ile hem deri hem de kumaş olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.

Dekorasyonda asalet ve zerafeti bir arada yaşamak isteyenlere, fonksiyonellik ve rahatlılıkla da seslenen Etna, Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde beğeniye sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT