Ets Tur, Yeni Yılı Erken Rezervasyonla Kutluyor!

Alışveriş Alışveriş Ets Tur, Yeni Yılı Erken Rezervasyonla Kutluyor!

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 31 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Ets Tur

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Oca 31, 2011

Türk organize tur sektörünün lider firması Etstur, geçen yıl başlattığı erken rezervasyon uygulamasını bu yıl daha da erkene alarak 1. dönemi başlattı. 31 Ocak 2011’e kadar devam edecek olan ve tüketicisine yüzde 40’a varan indirimler sunan 1. erken rezervasyon dönemi, sigorta güvencesiyle de tatile 72 saat kala koşulsuz iptal etme olanağı sunuyor.

Geçen yıl uygulamaya başlanan Erken Rezervasyon’un, tatile 72 saat kalana kadar iptal hakkı tanıyan sigorta imkânı ile daha geniş kitlelere yayıldığını vurgulayan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “2010 yılında 180 bin olan erken rezervasyon ile tatile giden kişi sayısını 2011 yılında 220 bin kişiye çıkarmayı hedefliyoruz”dedi.

Erken rezervasyon uygulamasının, 2011 yılı turizm sezonu için çok daha önemli olacağı noktasının altını çizen Ersoy sözlerine şöyle devam etti;“Misafirlerimize tatil tarihlerine erken karar vermelerini özellikle tavsiye ediyorum. Artık tesisler, tıpkı havayolu firmalarında olduğu gibi dalgalı fiyat politikası uyguluyorlar ve doluluk oranları arttıkça fiyatlarını yükseltiyorlar. Örneğin gecelik fiyatı 100 TL olan bir otelin erken rezervasyonda 60 TL’ye alınmasıyla, sezonda yurtdışından gelmesi beklenen yüksek doluluklar nedeniyle, fiyatı 120 TL’ye yükseldiğinde tatilciler yarı yarıyafiyat avantajısağlamış olacak.”

Erken Rezervasyon Aynı Zamanda Türkiye’de Kurumsallaşmanın Bir Göstergesi…

Erken rezervasyon avantajlarından Türk misafirlerin daha fazla faydalanmasını istediklerini vurgulayan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy“Kurumsallaşmanın geliştiği Batılı ülkelerde çalışanlar 1 yıl önceden izinlerini planlayabildikleri için çok avantajlı tatile çıkma imkanını değerlendirebiliyorlar. Türkiye’de ise çalışanlar patronlarından 9 ay öncesinden izin istemeye çekindikleri için yabancıların neredeyse iki katı maliyetlere tatil yapmak zorunda kalıyorlar. Türkiye’de de kurumsal firmaların sayıları arttıkça Erken Rezervasyon Sistemi daha da gelişecek” dedi.

Tatilini Erken Seç, İstediğin Zaman Vazgeç!

Bu yıl da erken rezervasyon dönemini Mapfre Genel Yaşam Sigorta ile güvence altına alarak başlatan Etstur, "Ya aksilik olur da belirlediğim zamanda tatile gidemezsem, param yanar" endişesini ortadan kaldırarak erken rezervasyon dönemini daha erkene çekti. Konaklamatutarının %1 ‘ine karşılık gelen Ortalama 10-20 lira gibi düşük bir sigorta maliyeti ile misafirlerine hem indirimden yararlanma avantajı sağlarken hem de erkenden rezervasyon yaparak son dakika tatil programı yapma stresini de ortadan kaldırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT