Euro 2008 Coşkusu Bellona ile Evlere Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Euro 2008 Coşkusu Bellona ile Evlere Taşınıyor

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 22, 2008
EURO 2008 COŞKUSU BELLONA İLE EVLERE TAŞINIYOR
Özel günlere yönelik ürünleri ile beğeni toplayan ev modasının öncüsü Bellona, bu kez de futbol çoşkusunu evlere taşıyor. Bellona, futbol severlere, “Euro 2008” heyecanını doyasıya yaşatmak için tasarladığı birbirinden canlı “Euro Nevresim Takımları” ile sesleniyor. Ev modasının öncüsü Bellona, tüm dünyada merakla beklenen ve 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Euro 2008” heyacanını, özel Türkiye karakterli tasarımlarla ev modasına yansıtıyor. Bellona, yaza damgasını vurmaya hazırlanan “Euro 2008” çoşkusunu birbirinden zevkli tek kişilik nevresim takımları ile unutulmaz kılmayı amaçlıyor.

Kırmızı ve beyaz ağırlıklı olarak iki ayrı modelde tasarlanan Bellona “Euro Nevresim Takımları” Türkiye’nin tek yürek olacağı üç ayrı maç heyecanına ortak olmaya hazırlanıyor. Yumuşak dokusu ve kullanım kolaylığı ile keyifli uykulara da davetiye çıkartan tek kişilik nevresim takımları 84 YTL yerine 58,80 YTL ‘den satışa sunuluyor.

Bellona, futbol coşkusunu özel ürünlerle yaşamak isteyenler için “Euro Nevresim Takımları”nı Bonus Card’a peşin fiyatına vade farksız 12 taksit ve Eylül ayında ödeme avantajı ile Türkiye genelinde 800’e aşkın bayisinde beğeniye sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT