Euro 2008 maçları Teknosa’da oynanıyor, oynayan kazanıyor!

Alışveriş Alışveriş Euro 2008 maçları Teknosa’da oynanıyor, oynayan kazanıyor!

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: Teknosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 15, 2008
Euro 2008 maçları Teknosa’da oynanıyor, oynayan kazanıyor!
Teknosa, 31 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında her Cumartesi ve Pazar, İstanbul, Ankara ve Adana’daki belirli mağazalarında, cazip hediyeler sunduğu PS3 turnuvası düzenliyor.
Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında futbol heyecanını doyasıya yaşatmak üzere mağazalarında PS3 Turnuvası düzenliyor. Teknosa, 31 Mayıs – 15 Haziran 2008 tarihleri arasında her Cumartesi – Pazar İstanbul, Ankara ve Adana’daki mağazalarında düzenlenen turnuvada futbol tutkunları, birbirinden cazip hediyeler kazanma şansı yakalıyor. Teknosa, her mağazada günün birincisine Starcom MP551 2 GB MP3 ve MP4 çalar, her hafta sonu mağazalar arası birinciye ise Sony Playstation 3 ve Euro 2008 oyunu hediye ediyor.

Yarışmacılar, mağazalarda kayıt yaptırarak yarışmaya katılmaya hak kazanıyor. PS3 ile oynanan Türkiye-Portekiz maçında iki farklı seviyede en iyi skoru elde eden oyuncu yarışmayı kazanıyor.
PS3 Turnuvasının düzenlendiği mağazalar: Ankara Cepa, Ankara Panora, Ankara Etlik Antares, Ankara Ankamall, İstanbul Bahçelievler Ömür, İstanbul Bayrampaşa Carrefoursa, İstanbul Etiler, İstanbul Kanyon, İstanbul Mecidiyeköy Profilo Planet, İstanbul Beylikdüzü Outletpark, İstanbul Şişli Cevahir ve Adana Carrefoursa Megabox.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT