Euro-NCAP’tan YENİ SUPERB’E BEŞ YILDIZ

Alışveriş Alışveriş Euro-NCAP’tan YENİ SUPERB’E BEŞ YILDIZ

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Skoda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Euro-NCAP’tan YENİ SUPERB’E BEŞ YILDIZ
Skoda’nın yeni nesil Superb modeli, Euro-NCAP tarafından düzenlenen bağımsız çarpışma testlerinde en yüksek değerlendirme notu olan 5 yıldızı aldı.
Bu başarıya katkıda bulunan en önemli faktörlerden biri otomobilde buluna diz hava yastıkları oldu. Euro-NCAP çarpışma testleri sonuçlarına göre; Yeni Superb’te özellikle yolcunun diz bölgesinin bulunduğu kısmın korunma düzeyi mükemmel olarak nitelendirildi.

Yeni Superb, en yüksek puanı ön çarpışma ve yan çarpışma similasyonlarından alırken; yetişkinlerin güvenlik standartları için 35, çocukların güvenlik standartları için 40 puan almayı başardı. Aynı zamanda yayaların güvenlik standartları için de yüksek puanlar elde etmeyi başardı.
Skoda Auto’nun Teknolojik Geliştirmeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Eckhard Scholz; Yeni Superb’in maksimum güvenlik faktörleri ile donatıldığını ve Euro-NCAP sonuçlarının, Skoda Auto’nun performans, konfor, güvenlik özellikleri ile en yüksek kalite standartlarıda bir araç yaptığını doğruladığını belirtti.

Yeni bir tasarımdan daha fazlasını sunan Yeni Superb, İstanbul Auto Show’da gerçekleştirilecek Türkiye lansmanıyla Ekim ayı itibariyle comfort, ambition ve elegance olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği ile Türk tüketicilerin beğenisine sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT