Ev`de Devrimin Yeni Adresinden Hediye Yağmuru

Alışveriş Alışveriş Ev`de Devrimin Yeni Adresinden Hediye Yağmuru

Tarihler: 25 Kasım 2009 Çarşamba ~ 25 Aralık 2009 Cuma

Firma: The WOO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2009 ~ Ara 25, 2009
Ev ve ev yaşamı ile ilgili binlerce çeşit ürünü yenilikçi ve dinamik bir anlayışla Türk tüketicisi ile buluşturan The WOO, Palladium Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Mağazayı 20 Kasım –10 Aralık tarihleri arasında ziyaret eden herkes, alışveriş yapma zorunluluğu olmadan hediye yağmuruna tutuluyor.

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO’nun ilk mağazası Palladium Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Herkesin farklı yaşam mekânları arasında keyifle dolaşabildiği, özgürce alışveriş yapabildiği The WOO’da yaklaşık bir ay boyunca alışveriş yapma şartı aramadan herkese hediye kuponları dağıtılacak.

“Evim için, benim için” sloganı ile hayatımıza giren The WOO, ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına dair farklı beğeni ve tarzlara uygun ürünleri aynı çatı altında sunuyor. The WOO, 20 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında mağazayı ziyaret eden tüm ziyaretçilere alışveriş yapma koşulu olmadan hediye kuponu veriyor. The WOO mağazasını ziyaret edip kupon dolduranlar arasından 1 kişiye 5 bin, 2 kişiye 2 bin 500, 3 kişiye bin Türk Lirası değerinde hediye çeki verilecek. Aralık ayının son haftasına kadar devam eden The WOO’nun bu eşsiz hediye yağmuruna siz de tutulabilirsiniz. Milli Piyango tarafından onaylı kampanyanın kazanan talihlileri 30 Aralık tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenerek, 5 Ocak 2010 Salı günü Bugün Gazetesi’nde ilan edilecek.

The WOO mağazası, mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde mağazasında sergiliyor. Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan ve müşterileri için ilham verici kurgular yaratan The WOO’yu ziyaret eden herkes keyifle dolaşabiliyor. Ev alışverişlerinizi zevke dönüştürmeyi hedefleyen The WOO hakkında daha fazla bilgi almak için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT