Eva Mendes ile Aynı Kanepede Oturmak İster miydiniz?

Alışveriş Alışveriş Eva Mendes ile Aynı Kanepede Oturmak İster miydiniz?

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 22 Eylül 2009 Salı

Firma: Magnum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eyl 22, 2009
Eva Mendes ile Aynı Kanepede Oturmak İster miydiniz?

Magnum bu kez “Magnum Zevki Sana Neler Kazandırır?” kampanyasıyla, markayı en iyi tanıyanları ödüllendiriyor. Kampanya kapsamında, 10 sorudan oluşan testi en kısa sürede, doğru olarak tamamlayan bir kişi, Eva Mendes’in Magnum reklam filminde kullandığı çok özel eşyaları kazanacak.

www.sadecemagnum.com’a girerek 22 Eylül 2009 tarihine kadar kampanyaya katılabilirsiniz.

10 Eylül günü 23.59’da başlayan ve 22 Eylül günü 23.59’da sona erecek kampanyada, siteye girip yarışma linkine tıklayanları, eski Magnum reklam filmlerinden oluşan bir kolaj bekliyor. Testi çözdükten sonra aldığınız puanla yarışmaya katılmak isterseniz, üyelik bilgilerini doldurmanız yeterli.

Kampanyada, “En sıkı Magnum tutkunu benim” diyenleri Eva Mendes’in, Magnum reklam filminde kullandığı çok özel eşyalar bekliyor. Kampanya kapsamında 10 sorudan oluşan testi en kısa sürede doğru olarak tamamlayan bir kişi, Eva Mendes’in Magnum evindeki beyaz kanepesine, lambasına ve orta sehpasına sahip olacak. Kampanyada ayrıca, birincinin ardından en başarılı 20 katılımcı birer koli Magnum, sonraki 50 katılımcı ise çikolata fondü kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT