EvAriyorum.com size İstanbul’daki En Kapsamlı emlak içeriğini sunuyor

Alışveriş Alışveriş EvAriyorum.com size İstanbul’daki En Kapsamlı emlak içeriğini sunuyor

Tarihler: 21 Temmuz 2009 Salı ~ 21 Eylül 2009 Pazartesi

Firma: www.EvAriyorum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2009 ~ Eyl 21, 2009
EvAriyorum.com size İstanbul’daki En Kapsamlı emlak içeriğini sunuyor.

EvAriyorum.com, ağırlıklı olarak konut projelerine ait detaylı bilgilerin, kampanyaların ve güncel emlak haberlerinin yer aldığı bir emlak portalı. Özellikle İstanbul’ un hem Anadolu hem de Avrupa yakasındaki projelerin bir çoğunu EvAriyorum.com sitesinde tüm ayrıntılarıyla inceleyebilirsiniz. Her gün yenilenen emlak haberleri bölümü sayesinde yeni inşa edilen veya konut satışında kampanya yapan projeler hakkında haberlere ulaşmak mümkün.

EvAriyorum.com kullanıcı dostu ara yüzü ve uygulamaları ile ev arayanlara büyük kolaylık sağlayan bir site. Örneğin EvAriyorum.com’ da; istediğiniz kriterlerdeki konut projelerini harita üzerinden arama imkanını bulabilirsiniz. Haritada Üzerinde Konut Projesi Arama linkine tıklayarak harita üzerinde arzu ettiğiniz lokasyonda arama yapabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz bireysel üye olarak veya sadece e-posta adresinizi kayıt ederek EvAriyorum.com’ dan düzenli olarak bülten maili alabilirsiniz.

EvAriyorum.com; ev arayanlar tarafından en çok tercih edilen emlak sitelerinin arasında yer alıyor. Konut projeleri ve güncel emlak haberlerinin yanı sıra yine ağırlıklı olarak İstanbul olmak üzere satılık ve kiralık emlak ilanları da EvAriyorum.com’ da bulunuyor. Evini satmak veya kiralamak isteyenler de EvAriyorum.com’ a ücretsiz üye olarak emlak ilanlarını verebilirler.
www.EvAriyorum.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT