Evde Yoga Konforu

Tarihler: 22 Mart 2011 Salı ~ 22 Nisan 2011 Cuma

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2011 ~ Nis 22, 2011

EVDE YOGA KONFORU

Günümüzün stresli temposunda yoga ile gevşeyip rahatlamak gitgide popülerleşti. Yoğun iş hayatında spor salonların gidemeyenler ise çareyi evde yoga yapmakta buldu. İşte bu noktada kaliteli ve etkili yoga ekipmanlarına ihtiyaç duyuluyor.

Life Fitness, Hammer Strength gibi markaların Türkiye distribütörü olan EKS, Reebok stüdyo ekipmanlarını da ürün portföyüne kattı. Reebok yoga serisinin favori parçalarından biri olan yoga mat 4 mm. kalınlığında ve 183X61 cm. ölçülerinde. Bu kalınlık, kullanıcının zemini hissedebilmesine de olanak sağlıyor. PVC ve kauçuk malzemeden üretilmiş; materyal seçimi uzun ömürlülük ve kullanıcı hijyeni ön planda tutularak yapılmış. Mat’ın kayganlığı yogadaki el ve ayak pozisyonları düşünülerek ideal şekilde ayarlanmış. Aynı zamanda kolay temizlenebilir özellikte. Üstelik üzerindeki deliklerle asılarak saklanabiliyor.

Yoga Mat Fiyatı: 20,15 € + KDV

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT