Evdeki Baristanız: Gaggenau Tam Otomatik CM 250 Espresso Makinesi

Alışveriş Alışveriş Evdeki Baristanız: Gaggenau Tam Otomatik CM 250 Espresso Makinesi

Tarihler: 15 Şubat 2011 Salı ~ 15 Mart 2011 Salı

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2011 ~ Mar 15, 2011

Profesyonel mutfak çözümlerini evlere taşıyan Gaggenau, tam otomatik CM 250 espresso makinesini, kahve tutkunlarının hizmetine sunuyor.

Sütlü kahveden cappucinoya, latte macchiatiodan espressoya dilediğiniz kahve çeşidini hazırlayabilen CM 250, evin baristası gibi çalışıyor. Sunduğu lezzetlerle damak zevkine, mükemmel tasarımıyla da göz zevkine hitap ediyor.

Kahve, eskiden beri keyfin simgesi olarak kabul ediliyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar, espresso, latte macchiatio, cappuccino ve sütlü kahve gibi çeşitleri, büyük bir keyifle tüketiyor. Gaggenau tam otomatik CM 250 espresso makinesi ise bu çeşitlerin hepsini, özel kullanım alanları için birarada sunuyor. Yeni teknoloji ve fonksiyonları biraraya getiren zarif tasarımlı CM 250, görsel açıdan da muhteşem bir göz ziyafeti yaşatıyor.

Kahvenin acı tatlı tadı ve o muhteşem aroması, artık kültürümüzün olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Birçok çeşidi bulunan kahve, günün her saatinde içilebiliyor. Ancak, her kişiye özel isteklerin yerine getirilebilmesi için mükemmel bir kahve makinesinin yanı sıra mükemmel bir el yordamına sahip olan profesyonel bir barista (kahve yapımı konusunda özel eğitim almış kişi) da gerekiyor. Gaggenau’nun tam otomatik CM 250 espresso makinesi, işte bu özelliklerin ikisini de birarada barındırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT