Evdeki Şıklığın Adı Polaris

Alışveriş Alışveriş Evdeki Şıklığın Adı Polaris

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
EVDEKİ ŞIKLIĞIN ADI POLARİS

POLARİS 2006-2007 EV İÇİ TERLİK VE AYAKKABI KOLEKSİYONU İLE ŞIKLIĞI EVİNİZDE DE YAŞATIYOR. TÜM ÜRÜNLERİNDE SAĞLIĞI, RAHATLIĞI VE ŞIKLIĞI BİRARADA SUNAN POLARİS’İN EV İÇİ TERLİK GRUBUNDA PULLU, TAŞLI VE İŞLEMELİ FASHİON MODELLER GÖZE ÇARPIYOR. POLARİS’DE RAHATINA DÜŞKÜNLERİN TERCİĞİ POFUDUK RENKLİ TERLİKLER VE BABETLERDEN OLUŞAN HER ZEVKE UYGUN PEK ÇOK MODEL ŞEÇENEĞİ YER ALIYOR.

Polaris’in sağlıklı ayakkabı ve terlik üretmek için yarattığı 5 noktalı taban serisinde evde de ayak sağlığını düşünenler için merdane ve zenne terlik grubu bu yılki ev koleksiyonun da yer almaya devam ediyor. Bayanların özel günlerde ve davetlerde şık kıyafetleriyle kombin edebilecekleri taşlar ve pullarla işlenmiş yüksek tabanlı ev ayakkabıları koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.

Ev terlik ve ayakkabılarında bu yıl Hint esintilerinin hakimiyeti göze çapıyor. Kadife kumaşlı terliklerde taşlı, pullu ve işlemeli modellerin yüksek tabanlı fashion tarzın yanı sıra rahatına düşkünler için yuvarlak hatlı ve babet modelleri de yer alıyor. Terliklerde günün moda renkleri lame ve dore’nin hakimiyeti sürerken, terliklerin üst kısımlarında, yanında ve topuklarında uygulanan işlemeler ayaklarda fark yaratıyor.

Polaris ev içi terlikleri 43.90 YTL’den başlayan fiyatlarla tüm Polaris bayi ve Polaris shop’larda satışa sunuluyor.
www.polaris.gen.tr
Polaris Cevahir Shop : (0212) 380 08 80

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT