Evgör Mobilya’dan, Like Kampanyası!

Alışveriş Alışveriş Evgör Mobilya’dan, Like Kampanyası!

Tarihler: 03 Ocak 2012 Salı ~ 03 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2012 ~ Mar 3, 2012

Mobilyada yeniliklerin öncüsü Evgör, sayıları 200 bine yaklaşan Facebook takipçileri için Ocak ayında yeni bir kampanya başlattı. Buna göre, kampanya dahilindeki oturma grubu, köşe takımı, Tv ünitesi, yatak odası ve salon takımlarından ay sonunda en fazla beğeni alan ürün, %30 indirimli olarak satışa sunulacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, firmanın Facebook sayfasına girip, satın almayı düşündükleri ürünün en fazla beğeni almasını sağlayarak, ay sonunda o ürüne indirimli sahip olabilecek.

Evgör Mobilya, 2012 yılına yeni bir kampanya ile başladı. Firmanın, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden gerçekleştirdiği kampanyada, Ocak ayının en fazla beğeni alan mobilya ürünü, %30 indirimli olarak satışa sunuluyor. Bu sayede, evine yeni bir oturma grubu, salon takımı, köşe takımı, yatak odası veya Tv ünitesi almayı düşünenler, sahip olmayı istedikleri Evgör Mobilya ürününü, Facebook’taki arkadaşlarının da beğenmesini sağlayarak, indirim avantajından yararlanabilirler.

Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve 36 aya varan taksit imkanı

EVGÖR Mobilya, bu hafta başlattığı Facebook kampanyasından yararlanarak beğendikleri ürünü %30 indirimli almak isteyen müşterilerine, ayrıca 36 aya varan taksit imkanı, Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve ödemeye 3 ay sonra başlama avantajları da sunuyor. Firma, uygulamaya koyduğu “Emanet Sistemi” sayesinde de müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim ediyor.

2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ve TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin yanı sıra ISO 9001 ile ISO 10002 sertifikaları da bulunan Evgör Mobilya’nın, Facebook kampanyası hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT