Evinizin Her Köşesi Pırıl Pırıl Olacak

Alışveriş Alışveriş Evinizin Her Köşesi Pırıl Pırıl Olacak

Tarihler: 22 Mart 2011 Salı ~ 22 Nisan 2011 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2011 ~ Nis 22, 2011
Evinizin Her Köşesi Pırıl Pırıl Olacak

Tchibo ile evler tertemiz! Derinlemesine ve mükemmel bir temizlik için pratik, işlevsel ve bahar temizliğini kolaylaştıran ürünler Tchibo’nun yeni temasında…

Baharın tazeliğini ve canlılığını evlerinizde hissedin! Tchibo ile ev temizliği keyifli hale geliyor. Baharın renklerini taşıyan, şık ve kullanışlı temizlik ürünlerinin yer aldığı Tchibo’nun yeni teması “Tertemiz Evler”, 21 Mart Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online satış noktasında, 23 Mart Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışa sunuluyor.

Evleri temizlerken hijyen sağlayacak, aynı zamanda bahar havası estirecek ürünlerin yer aldığı Tchibo’nun yeni temasında; temizlik fırçası, fayans fırçası, ince fırça, mikrosfer ahşap yer bezi, mikrosfer toz fırçası, katlanabilir merdiven, siklon elektrikli süpürge, faraş seti, temizlik seti, enerji tüketimi ölçüm cihazı, buhar temizleyici, süpürge seti, mikrofiber bez seti, 2’li sepet seti, deterjan önlüğü, sütyen yıkama topu, çamaşır filesi seti, katlanabilir çamaşır kutusu, çamaşır askısı, dekor seti, çamaşır mandalı seti, mandal torbası, ayakkabı filesi, deterjan kutusu, ütü sandalyesi, ütü masası kılıfı, buharlı ütü istasyonu, buharlı ütü, jaluzi fırçası, silecek, temizlik bezi seti, delik açma ve perçin pensesi dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Tertemiz Evler” temasında fiyatlar, 9,95 TL.’den başlıyor.

“Tertemiz Evler” temasından bazı ürünler

Siklon Elektrikli Süpürge: Pembe-siyah renkteki süpürge multi siklon tekniği sayesinde emme gücünü sabit tutuyor. Bin 400 vat güce ve yaklaşık 1 buçuk litre toz haznesine sahip ürün, mobilya fırçası, döşeme başlığı ve köşe başlığı ile birlikte sunuluyor. Hava çıkışından temiz hava üfleyen hijyen filtresi sayesinde alerjisi olanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor! Fiyatı: 299,95 TL.

Buharlı Temizleyici: Sarı-siyah renkteki buharlı temizleyici, güçlü ve hijyenik temizlik için ideal! Çevreyi koruduğu gibi kimyasal madde kullanmadan temizlik yapan, her yüzeye uygun ürün, temizliyor, yağdan arındırıyor ve dezenfekte ediyor. Fayanslar, pencereler, koltuk gibi dolgulu mobilyalar ve araba temizliğinde de kullanılabilen cihaz, “nokta püskürtmeli”, “açılır” ve “fırçalı” başlıkları ile birlikte sunuluyor. Fiyatı: 99,95 TL.

İnce Fırça: Dayanıklı plastik fırçalar, her alana ulaştığı için son derece kullanışlı. Beyaz renkteki yumuşak fırça ve pembe renkteki sert fırça, fayans araları ve diğer ara hacimlerin detaylı temizliğinde kullanılıyor. Fiyatı: 14,95 TL.

Faraş Seti: Özel fırça ucu sayesinde derinlemesine toz almak için ideal! Ergonomik ve yumuşak kavramalı sapı sayesinde ele tam oturuyor. Faraş haznesi esnek plastikten üretilen ürün, pembe-beyaz çiçekli deseniyle oldukça renkli… Fiyatı: 19,95 TL.

Deterjan Önlüğü: Deterjanlarınıza da önlük giydirin! Saf pamuktan üretilen eğlenceli önlükler, erkek giysisi ve çiçek desenli çeşitleri ile sunuluyor. Fiyatı: 9,95 TL.

Katlanabilir Çamaşır Kutusu: Çamaşır kutusu, tekstil kılıf ve çıkarılabilir tabandan oluşuyor. Hızlı kuruyan tekstil dokumadan üretilen beyaz-pembe renkteki ürün, nemli bezle temizlenebiliyor. Fiyatı: 29,95 TL.

Deterjan Kutusu: Lake metalden üretilen, beyaz-pembe-mavi renklerdeki deterjan kutusu, piyasadaki paket deterjanları saklamak için ideal. Fiyatı: 26,95 TL.

Buharlı Ütü İstasyonu: Buharlı ütü istasyonu, çelik, hafif ve kaygan bir tabana sahip. Buhar, buhar püskürtme, püskürtme ve kuru ütüleme işlevlerini gerçekleştiriyor; ısı ve buhar miktarı kademesiz olarak ayarlanabiliyor. Fiyatı: 219,95 TL.

Ütü Masası Kılıfı: Özel kaplaması sayesinde ütü tahtasının kayganlık özelliğini artıran kılıf, kolaylık sağlıyor. Alüminyum kaplamalı, ısıyı yansıtan alt taban, hem elektrik hem de zamandan tasarruf sağlıyor. Yıkanabilen ürün, ütü tahtasına kolayca geçebilmesi için stoperli ipe sahip. Üst yüzeyi yüzde 100 pamuk, dolgusu ise yüzde 100 poliüretan… Büyük kılıfın ebadı 130x51 santimetre, küçük kılıfın ebadı 130x43 santimetre. Büyük kılıfın fiyatı: 19,95 TL. Küçük kılıfın fiyatı: 16,95 TL.

Sütyen Yıkama Topu: Sütyen yıkama topu, çelik tamburu ve balenli sütyenleri makinede yıkama sırasında koruyor; dolgulu kısımlarda oluşabilecek çökmeleri önlüyor. Sütyenler için koruyucu özellikteki ürün, beyaz renkli ve plastikten… Fiyatı: 19,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT