Evleri Renklendiren Deco`larda İndirim Müjdesi

Alışveriş Alışveriş Evleri Renklendiren Deco`larda İndirim Müjdesi

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 20 Kasım 2006 Pazartesi

Firma: Deco

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 20, 2006

EVLERİ RENKLENDİREN DECO’LARDA İNDİRİM MÜJDESİ
Zengin renk ve desen seçenekleriyle evlere dinamizm getiren Deco, yeni sezona özel KDV oranında indirim ile mekanları renklendirmeye devam ediyor.

Evin her köşesinde ferahlık, tazelik ve canlılık yaşatan Deco; güneşi kıskandıran rengarenk ve çarpıcı desenlerini yansıttığı aksesesuar, aydınlatma ve halı ürünlerini cazip ödeme avantajları ve indirimler ile tüketiciyle buluşturuyor.

Farklı zevkleri düşünerek tasarladığı yüzlerce ürünü ile Deco, tüm ürünlerde sunduğu KDV oranında indirimin yanısıra, 1 Kasım - 31 Aralık 2006 tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanyasında, Maximum Kart sahiplerine peşin fiyatına vade farksız 18 taksitte ödeme avantajı sağlayarak Deco modasını yaşamak isteyenlere büyük ödeme kolaylığı sunuyor.

Yeni sezona merhaba derken canlı, şık ve farklı tasarımları cazip ödeme avantajlarını bir arada yaşamak isteyenler için, Deco halı, aksesuar ve aydınlatma ürünleri ile Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal mağazasında tüketicinin beğenisine sunuluyor.

www.decohali.com
Ayrıntılı bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT