Evlilik Dünyası Fuarı, Brillant´ın Sponsorluğunda Gerçekleşecek

Alışveriş Alışveriş Evlilik Dünyası Fuarı, Brillant´ın Sponsorluğunda Gerçekleşecek

Tarihler: 27 Ekim 2010 Çarşamba ~ 27 Kasım 2010 Cumartesi

Firma: Brillant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2010 ~ Kas 27, 2010

Türkiye’nin lider perde ve ev tekstili markası olan Brillant, düğün hazırlığı yapanların heyecanla beklediği, evlilik dünyasındaki son trendleri tanıtan Evlilik Dünyası Fuarı’na sponsor oldu.

Perdede moda devi Baydemirler Tekstil, Brillant markasıyla mağazalar açmaya devam ederken, sektörel etkinlikler düzenleyip, fuar ve tanıtım organizasyonlarında da yer alıyor.

Brillant, 4-6 Şubat 2011 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’na ana sponsor olarak destek veriyor. Fuar kapsamında, Brillant Home ve Brillant Store mağazalarında tüketiciyle buluşan ürünler, evlilik hazırlığı yapan çiftelerin de beğenisine sunulacak. Fuara gelen gelin adaylarına, “Brillant Gelinlik Paketi”nin tanıtımı yapılacak ve fuar boyunca Brillant standında ankete katılanlar arasından belirlenecek bir şanslı gelin adayı bu pakete sahip olacak. Ayrıca, fuar ziyaretçilerine Brillant mağazalarından yapacakları perde ve ev tekstili ürünü alışverişlerinde özel avantajlar da sunulacak.

Brillant, Evlilik Dünyası Fuarı’nda bir yeniliğe imza atarak, gelin ve damat adaylarına, hayallerindeki evi Brillant markalı ürünlerle dizayn edebilecekleri özel bir platform hazırlayacak. Özel bir program tekniğiyle çiftler, kurmayı planladıkları evlerinin dekorasyonunu ekran üzerinde diledikleri ürünleri seçerek yapabilecekler.

Brillant, yeniliklerle tanışmak isteyen gelin ve damat adaylarını Evlilik Dünyası Fuarı’na davet ediyor…

Brillant, Modern Çizgiler Taşıyan Koleksiyonuyla Evlerin Gözdesi…
Klasik tarzını yansıtan koleksiyonlar sunan Brillant, bu kez sezonun modern çizgilerini yansıtan tasarımlar hazırladı. Saçaklı ipliklerle hazırlanmış modern formlar demo klasik tarza hitap ediyor. Bu sezon mobilya renklerinde yoğun olarak görülen abanoz ve venge tonlarına kombin perdeler koleksiyonun tamamlayıcısı niteliğini taşıyor. 2010 yılının başında moda olmaya başlayan kordoneli ürünlerin farklı ipliklerle tasarlanmış desenleri bu sonbaharda da evleri süsleyecek. Mevsime uygun formlarda pamuksu görüntüye sahip iplikler ve saçaklı simli kordone iplikleri nostaljik ve romantik havayı evinde yaşatmayı sevenler için ideal bir seçim.

Yaz-kış parlaklıktan vazgeçemeyenler için pullu ve parlak motifler, bu sezon da koleksiyondaki yerlerini alıyor. Sezonun en göz alıcı yeniliği ise; zarafetin göstergesi şeffaflığın perdedeki pullarla buluşması. Ayrıca venge ve beyaz pullar, kombinli zemin renkleriyle bir uyum içinde sergileniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT