Expedia ve Yahoo Daha İyi Seyahat İçin Tecrübelerini Birleştiriyor

Alışveriş Alışveriş Expedia ve Yahoo Daha İyi Seyahat İçin Tecrübelerini Birleştiriyor

Tarihler: 01 Ekim 2010 Cuma ~ 01 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: Expedia - Yahoo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2010 ~ Kas 1, 2010

Expedia ve Yahoo Daha İyi Seyahat İçin Tecrübelerini Birleştiriyor

Dünyanın en büyük online seyahat acentası Expedia, Yahoo Travel ile ortak oldu. Bu ortaklık sayesinde, Expedia; İngiltere, İrlanda, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya menşeili Yahoo Travel sitelerine, seyahat rezervasyon motoru sağlamaya başladı. Seyahat rezervasyonlarında Yahoo Travel’ı tercih eden kullanıcılar, Expedia’nın portföyünde bulunan 127.000’den fazla otel ve 450’den fazla havayolu seçeneğinin yanı sıra pek çok öneri ve deneyim hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakalayacaklar. Böylece Expedia bünyesinde yer alan oteller, Avrupa’daki Yahoo Travel online seyahat acentalarından rezervasyon yaptıran yeni bir müşteri kitlesine de ulaşmış olacaklar.

Expedia ile ilk kez e-packaging teknolojisi
Yahoo UK Travel sitesi, Expedia’nın kolay filtreleme sistemi ve otellerle ilgili misafir yorumları gibi avantajları sayesinde kullanıcı sayısını bir önceki aya oranla %115 artırdı. Expedia’nın dinamik ‘e-packaging’ teknolojisi sayesinde, Yahoo Travel kullanıcıları ilk kez, otel, uçak ve araba kiralama fiyat seçeneklerini görüntüleyebilecekler. Ayrıca Expedia sayesinde kullanıcılar, gerçek zamanlı güncellenen yeni “fırsatlar modülü”nü de kullanma hakkı kazanacaklar.

Yahoo İngiltere & İrlanda Satıştan Sorumlu İdari Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mark Rabe yaptığı açıklamada; “Expedia ile anlaşmamızı açıklamaktan ötürü heyecanlıyız. Yahoo Travel internet sitesi, müşterilerimiz arasında oldukça popüler. Expedia ile olan ortaklığımız, çok daha fonksiyonel olma yolunda önemli tecrübeler edinmemize yardımcı olacak. Sonuç olarak bu ortaklık, Yahoo’nun kullanıcıların online hayatlarının merkezi olma amacını ileri derecede destekliyor” dedi.

Expadia Avrupa Online Partneri Pazarlama Direktörü Alex Gisbert ise konu hakkında şu ifadelerde bulundu: “Yahoo, bu ortaklık ile, Expadia’nın sunduğu gezi ve rezervasyon alternatifleri sayesinde, ziyaretçilere bir sonraki seyahat planları için mükemmel bir planlama ve rezervasyon olanağı sağlamış olacak. İnanıyoruz ki; Expadia’nın fonksiyonelliği ile Yahoo’nun kaliteli editoryelliği birleştiğinde, Yahoo kullanıcılarına bir çok yarar sağlanacak. Böylece, Expedia ile beraber çok daha fazla kullanıcının bu avantajı kullanabilmesi mümkün olacaktır.”
uk.travel.yahoo.com adresinde bu ortaklığın arama motoru aktif hale geldi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT