F-F'den Bluz ve Elbiselerde Son Trend

Alışveriş Alışveriş F-F'den Bluz ve Elbiselerde Son Trend

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: F-F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Oca 23, 2012

F&F 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun vazgeçilmezi bluzlar ve elbiseler, trendleri sade formlarla yorumluyor.

F&F 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun öne çıkan parçalarından renkli bluz ve elbiseler, stil sahibi kadınlar için sade ve şık modelleriyle 60’lı yıllardan esintileri günümüze taşıyor.

Bluzlarda abartıdan uzak yaka kesimleri ve kibar hatlar dikkat çekiyor. Gardırobunuzdaki her parça ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz tasarımlarda, siyah ve fuşya renkleri kullanılıyor. Spor bir tarz yaratmak için jean pantolonla, formal bir görünüm için ise şık bir etekle giymenizi öneriyoruz.

F&F Koleksiyonu’nda yer alan elbise modelleri de şık, sade ve adeta kurtarıcı olarak gardıroplarda yerini alıyor. Bu sezon, trendlerin bazıları farklı renkleri ve kumaşları bir arada kullanmaya yönlendiriyor olsa da, düz renk elbiseler her zaman en çok tercih edilenlerin başında geliyor.

Podyumlardan ilham alan F&F, siyah ve kırmızı renklerde gece de kullanılabilecek uzun, çan kollu elbiseler tasarladı. Portföy bir çantayı ve şık topuklu ayakkabılarınızı hazırlayın, bu kış gecenin en şık kadını siz olacaksınız. F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları’nda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT