Fabrika`dan Birinci Ürüne %20, İkinci Ürüne %40 İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Fabrika`dan Birinci Ürüne %20, İkinci Ürüne %40 İndirim Fırsatı

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Fabrika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Fabrika’dan yazı getiren kampanya! Fabrika’ya gelen alışveriş tutkunları, 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundan yapacakları alışverişlerde, birinci üründe %20, ikinci üründe ise %40 indirim fırsatından yararlanıyor.

Fabrika, indirim avantajıyla alışverişin enerjisini yükseltmeye devam ediyor. Fabrika mağazalarındaki 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu ürünlerinden yapacağınız alışverişlerde, alacağınız birinci üründe %20, ikinci üründe ise %40 indirim fırsatı sizi bekliyor.

Fabrika’nın kadın ve erkek koleksiyonunun en güzel ürünlerine özel indirim kampanyasıyla sahip olabilirsiniz. İlkbahar Yaz kadın koleksiyonunda İngiliz stili ve döpiyesler öne çıkarken, bahar çiçekleri ve payetlerle süslenmiş military teması ile beli lastikli, giyimi rahat kıyafetlerin cupra kumaşı ile yeni bir boyut kazandığı modellerse günlük giyimin tarzını, şıklık ve rahatlıkla kombine ederek değiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca payet ve metalik efektli dokuların; cupra kumaş elbiseler, trikolar ve penyelerdeki ağırlığı dikkat çekiyor.

Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda ise tüm sınırları zorlayan şehir hayatında yaz fırtınası estirecek çağdaş ve dinamik detaylarla güçlendirilmiş parçalar öne çıkıyor. Rahat kesimlerin şık siluetler eşliğinde sokağa çıktığı Fabrika İlkbahar-Yaz erkek koleksiyonunda, şık, spor, konfor ve rahatlık ilk göze çarpan tarzlar olarak dikkat çekiyor. Farklı dokuların ve kumaşların birlikte kullanımından doğan uyumu ise koleksiyonun her bir parçasında kendini gösteriyor.

İlkbahar Yaz sezonuna damgasını vuran Fabrika, indirim firsatıyla da kalitenin ve farkın adresi olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT