Façonnable Eyewear’dan New Vintage Serisi

Alışveriş Alışveriş Façonnable Eyewear’dan New Vintage Serisi

Tarihler: 26 Ekim 2009 Pazartesi ~ 26 Kasım 2009 Perşembe

Firma: Façonnable

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2009 ~ Kas 26, 2009

Kendine güvenen erkeğin markası Façonnable, 2009 optik koleksiyonunda tutkunlarına emsalsiz bir tasarım sunuyor. Façonnable gözlükleri, iddialı ve cesur New Vintage serisi ile sizi heyecanlandıracak bir koleksiyonla karşınıza çıkıyor.

2009 yılı başlarında Optik koleksiyonlarında Avrupa’da başlayan asetat gözlük modası Türkiye’yi de etkilemeye devam ediyor. Özellikle Vintage görünüme sahip ve 70’li yılların modasını anımsatan bu akım erkek ve bayanda daha belirgin hatlı kemik(asetat) gözlükler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Façonnable’da özellikle erkeklerin numaralı kemik gözlüğü ihtiyacını karşılamak sebebi ile 2009 yılı başında New Vintage serisini piyasaya sürdü. Genişleyen koleksiyon ve ürün kalitesi ile farklılık yaratan Façonnable kullanmış olduğu ürün kalitesi ile de dikkat çekiyor. İtalya’nın en iyi asetat üretici Mazzucchelli tarafından üretilen asetat hammaddesini farklı metal bileşenlerle birleştirerek, en mükemmel formu ve konforu ile Façonnable müşterilerine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT