Façonnable Gözlüklerde Kemiğin Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Façonnable Gözlüklerde Kemiğin Şıklığı

Tarihler: 10 Eylül 2009 Perşembe ~ 10 Ekim 2009 Cumartesi

Firma: Façonnable

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2009 ~ Eki 10, 2009
Façonnable Gözlüklerde Kemiğin Şıklığı

Kalite, sağlamlık ve fonksiyonelliğin teknoloji ile birleştiği geniş ürün yelpazesine sahip Façonnable, gözlük koleksiyonunda yer alan kemik modelleri ile şıklığınız tamamlayacak..

Modern ve çağdaş kültürün kombinasyonu Façonnable Eyewear, güneş gözlüklerinde iddialı bir kemik koleksiyonu sunuyor. Yaşam tarzınız ile bütünleştirebileceğiniz seçkin ve çağdaş Façonnable kemik gözlükleri, %100 UV filtreli polarize camlar kullanılarak göz sağlığınızı da koruyor.

Geniş çerçeveler, koyu renkli camlar ve sade tasarımlar bize farklı bir moda anlayışı sunarken, kemik çerçevelerde ki minik detaylarla hareketlendirilmiş çizgiler koleksiyona şıklık katıyor.

Façonnable Gözlük Koleksiyonunun da %100 UV filtreli polarize ve degrade camlar kullanılarak kullanıcıların göz sağlığı da düşünülmüş. Camının renginden, çerçevesinde kullanılan materyale kadar en küçük bir ayrıntıya bile önem veren Façonnable, yaz güneşinden gözlerini korumanız için 2009 kemik koleksiyonunu sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT