Farklı Olmayı Seven Annelere Özel Tasarım Ürünler

Alışveriş Alışveriş Farklı Olmayı Seven Annelere Özel Tasarım Ürünler

Tarihler: 05 Mayıs 2009 Salı ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2009 ~ May 10, 2009
Farklı Olmayı Seven Annelere Özel Tasarım Ürünler BNG Mağazaları’nda
Anneler Günü yaklaşıyor ve annenize ne alacağınızın telaşı başladı. Benzer hediyelerden sıkıldınız ve annenize özel bir tasarım hediye etmek istiyorsunuz. BNG mağazalarında satışa sunulan özel tasarım takılar, Fransız mum markası Bougies La Francaise, Alman el yapımı ayakkabı markası Trippen ve dünyaca ünlü İtalyan ayakkabı markası Ixos ürünlerinden biri tam annenize göre…

CLEO & CAT JEWELS:
Elde şekillendirilen ve yarı değerli taşlarla harmanlanıp, kil, gümüş ve altın ile desteklenen tasarımlar Cleo & Cat Jewels’ın hikayesini oluşturuyor. Her biri başka bir sanat eseri olan ürünler ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

BOUGIES LA FRANCAISE:
Dekoratif tasarım mumlar ile kokulu mumlar tasarlayan Fransız Bougies La Francaise, mum tasarımcıları özellikle hayattan ve hayallerimizden ilham alarak koleksiyonlarını hazırlıyor. Koleksiyonda ilkbahar ve yaza uygun renk ve kokuları bir arada bulabilir, annenizin ev dekorasyonunu farklı desen ve şekildeki mumlarla bütünleyebilirsiniz.

TRIPPEN:
BNG kadını ile geçen kış tanışan Alman el yapımı Trippen ayakkabılar mağazalarda hızla tükendi. Yaz sezonunda BNG koleksiyonundaki renklerle örtüşen yeni modeller mağazalarda sizleri bekliyor. Tahta ile derinin uyumu, siyah, pudra, platin, antrasit renklerinden oluşan koleksiyonda rahatlık ön planda… Avantguard tasarımlarla farklı olmak isteyen annelere bir çok seçeneği Trippen sağlıyor.

IXOS:
İtalyan ayakkabı markası dünyaca ünlü IXOS şimdi BNG mağazalarında… %100 deri malzemeden üretilmiş, gladyatör modeller, topuklu elegan şık tasarımlar, maskülen detaylı babetler annenizle tanışmayı bekliyor. BNG koleksiyonunun renkleri ile örtüşen gri, siyah, beyaz, pudra tonları adeta kombinasyonu zorunlu kılıyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT