Fatih Kıral’dan Bir Yenilik Daha; Brand Home

Alışveriş Alışveriş Fatih Kıral’dan Bir Yenilik Daha; Brand Home

Tarihler: 07 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 07 Temmuz 2012 Cumartesi

Firma: Brand Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2012 ~ Tem 7, 2012

Türkiye’de mobilya sektöründeki liderliğini yıllardır koruyan Fatih Kıral Mobilya, Brand Home isimli yeni mağazasını Anadolu Yakası’nın en önemli caddelerinden biri olan Cemil Topuzlu’da açıyor.

32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı ile ilerleyen Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon müşterilerine en iyiyi sunmaya devam ediyor. Brand Home isimli mağazasını Anadolu Yakası Cemil Topuzlu Caddesi’nde açan Fatih Kıral’ın bu mağazasında yerli ve dünyaca ünlü birçok markanın mobilya ve ağırlıklı aksesuar tasarımları yer alacak.

Rahatı, huzuru aynı zamanda şıklığı yakalamak isteyenlerin birinci adresi olacak olan Brand Home’da eviniz için aradığınız tüm aksesuarları bulabilirsiniz. Yatak odalarından yemek odalarına çalışma odalarından oturma odalarına kadar birçok seçenek için aksesuar alternatifi bu mağazada yer alacak.

Yeni tasarımlarla tanışmak, birbirinden şık ve zarif ürünleri daha yakından görmek istiyorsanız Fatih Kıral’ın yeni mağazası Brand Home’u ziyaret etmekte geç kalmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT