Favori’den Dantel Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Favori’den Dantel Koleksiyonu

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Haz 3, 2012

Altın ve mücevher sektörünün lideri Favori yeni bir koleksiyona daha imza atıyor… El emeği göz nuru dantellerden esinlenerek ortaya çıkan bu koleksiyonda aşk, sevgi ve şıklık ilmek ilmek kolyelere, yüzüklere, küpelere, bileziklere işlendi. Favori Dantel Koleksiyonu’nda yüzükler Yüzü 350, kolye uçları 220 ve küpeler 445 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Türkiye’deki altın ve mücevher sektörünün en büyük isimlerinden biri olmayı başaran Favori, birbirinden şık koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Favori Dantel Koleksiyonu adını verdiği bu koleksiyon tıpkı bir dantel gibi altına sabırla ve emekle işlendi.

Dantel, yüzyıllardır soyluluğun, kadınsılığın, tutkunun, zerafet ve asaletin simgesi olmuştur. Yüzyıllardır Anadolu kadınlarının el emeği ve göz nuru ile ördükleri çeyizlerinin, gelinliklerinin, başörtülerinin ayrılmaz muhteşem parçaları olmuştur. Kadınlarımız dantellerinde duygularını, aşklarını, hissedip söyleyemedikleri şarkılarını, türkülerini, şiirlerini, bazen de yakınmalarını anlatmışlardır. Bu yüzden dantel Türk kültürünün ve Türk kadınının ayrılmaz zarif bir parçası olmuştur yıllar boyu.

Birçok dönemde refah, asalet ve zerafet belirtisi olarak kabul edilen dantelli giysilerin yeniden moda olmasıyla dantelin yükselişi de tekrar başladı. Sezonun son trendlerini yakından takip eden Favori’nin bu yeni koleksiyonuyla mücevherlerinizle de dantel modasından geri kalmayacaksınız. Kolyelerde taşların dantel gibi işlenmiş altınla uyumu dikkat çekerken, bileziklerde sadelikle, ince ince işlenmiş altın ağırlıklı modeller dikkat çekiyor. Yüzük ve küpelerde ise altın sanki tığla dans eder gibi…

Mücevher kadar değerli olan bir emekle ortaya çıkan dantelleri sadece kıyafetlerinizde, evinizde kullanmak istiyorsanız en yakın Favori Mağazamıza uğramakta geç kalmayın. Bu koleksiyonda kendinize uygun bir model mutlaka bulacaksınız.

İletişim:
Tel: 0212 512 11 45

www.favori.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT