Favori’den Müzikseverlere Özel Bir Armağan

Alışveriş Alışveriş Favori’den Müzikseverlere Özel Bir Armağan

Tarihler: 03 Ekim 2011 Pazartesi ~ 03 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2011 ~ Kas 3, 2011

14 ayar altın takı segmentinin lider markası Favori, zengin ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Favori müzikseverlere armağan olarak keyifli kolye uçlarını beğeniye sunuyor. Sanatın güzel formu olan müzik, Favori’nin özgün takılarının ilham kaynağı oluyor. Birbirinden özel kolye uçları kimi zaman süslü sol anahtarları, kimi zaman da en güzel formundaki notalarla karşımıza çıkıyor. Favori ürünleri kolye uçlarına ve özel aksesuarlara dönüşerek müzikseverlerin şıklığını tamamlıyor. Favori’nin yediden yetmişe herkesi keyifli yolculuklara çıkaran kolye uçlarını görmek için sizi en yakın şubeye davet ediyoruz.

Kimimiz için bir tutku, kimimizin için bir yaşam biçimi, kimine göre duyguların ifadesi, ya da sözcüklerin anlatamadıklarını anlatan sesin en güzel şekli, belki de kelime anlamında olduğu gibi meleklerin dilidir, “müzik”. Müziğin evrensel dili, Favori’nin usta tasarımcılarının ellerinde, estetikle buluşuyor. Kimi zaman uçsuz bucaksız müzik yolculuklarında sonsuzluğun kapılarını aralayan sol anahtarları, kimi zaman da müziğin gizli kahramanları notalar kolye uçları ve seçkin aksesuarlara dönüşerek müzik severlerin şıklığını tamamlıyor.

Kırk beşi aşkın tasarımcısı ve tasarım okuluyla, yılda 6000’den fazla özgün modele imza atan Favori, sürekli yenilenen zengin ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Favori mağazalarından satın alınan tüm takılar TSE güvencesiyle satılıyor, bakımları ve gerektiğinde tamirleri ücretsiz yapılıyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen bu seçkin ürünler uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Koleksiyonları görmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.favori.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT