Favori’nin Yeni Nesil Elmasları ’Fuşya’ Cazibesi İle…

Alışveriş Alışveriş Favori’nin Yeni Nesil Elmasları ’Fuşya’ Cazibesi İle…

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

Bu yılın modası elmas takılar Favori’nin yeni koleksiyonu ile bütünleşiyor. Koleksiyonda yer alan birçok rengin içinden ayrılan fuşya, elmasın ihtişamına yakışan bir renk oluyor. Türkiye’de 98 şubesi ile büyümeye devam Favori ‘’elmas gizemini’’ sizlerle buluşturuyor.

Yılda 6.000 yeni model ile kadınların beğenisine sunulan Favori koleksiyonlarına göz atmanızı öneriyoruz. Yeni trend tasarımlarıyla yaza damgasını vuran Favori, sizleri ağustos ayının en favori serisi olması planlanan elmas ve fuşya rengi taşlarla hazırlanmış özel bir setle tanıştırıyor.

Yeni nesil elmas koleksiyonunda yer alan yüzük, küpe ve kolye alternatifleri tüm kadınları Favori mağazalarına davet ediyor.

Takı sektörünün lider markası Favori’nin Avrupa`nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretilen ürünlerinin tamamı TSE güvenceli olup, kalite garantisiyle satılıyor. Favori mağazalarından satın alınan tüm takıların bakımları ve gerektiğinde tamirleri ücretsiz yapılıyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen bu seçkin ürünler uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor.

Koleksiyonları görmek ve en yakın mağazamızın yerini öğrenmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.favori.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT