f’emine Harvey Nichols’ta...

Alışveriş Alışveriş f’emine Harvey Nichols’ta...

Tarihler: 06 Kasım 2006 Pazartesi ~ 12 Kasım 2006 Pazar

Firma: F`emine

Adres: f’emine: Bağdat Caddesi-Şaşkınbakkal Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2006 ~ Kas 12, 2006

f’emine Harvey Nichols’ta...

Çarpıcı ve feminen tarzıyla iddialı takı tasarımlarının markası f’emine, dünyanın en lüks mağazaları arasında yer alan Harvey Nichols’ta da satışa sunuldu.

Saraylı estetiği ve zarafetini yansıttığı f’emine takılarının yaratıcısı Emine Saygan, İngilizler’in ünlü mağazası Harvey Nichols’ın İstanbul’daki mağazasına giren üç Türk takı tasarımcısından biri oldu. Şaşkınbakkal’daki atölyesinde “Kış Bahçesi” adını verdiği sonbahar-kış koleksiyonunu kadınların beğenisine sunan Emine Saygan, Harvey Nichols ile takılarını çok daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Birbirinden çekici tasarımların yer aldığı koleksiyon Harvey Nichols müşterilerinin de büyük ilgisini çekmesi bekleniyor.

Daha önce Türkiye’de satılmayan pek çok ünlü dünya markasını Türkiye’ye getiren, dünyada seçkin, soylu ve ünlü pek çok ismin uğrak yeri olan Harvey Nichols bünyesinde yer almanın gurur verici olduğunu söyleyen Emine Saygan; “Yola çıktığım ilk günden beri farklı olmak ve f’emine markasını hep daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalarımı sürdürdüm. Harvey Nichols’da tasarımların satışa sunulması bu yoğun ve özenli sürecin bir nevi ödülü oldu benim için. Harvey Nichols ile bugüne kadar f’emine markası ile tanışmamış farklı kitlelerle de tasarımlarımı buluşturabileceğim için ayrıca çok heyecanlıyım” dedi.

Kadınlar f’emine ile Parlayacak..
2006 Sonbahar-Kış sezon koleksiyonunu ‘Kış Bahçesi’ temasıyla sunan Emine Saygan, koleksiyonu hazırlarken renklerine insanlara verdiği enerjiyi baz aldığını belirtiyor. Kış mevsimi ile birlikte grileşen, erkenden kararan hava, ağırlıklı koyu renklerin hakim olduğu kıyafetler ve tüm bu atmosfer, insanlarda bir enerji kaybına neden oluyor. “Oysa, biz kadınların her zaman pırıltıya ve ışıltıya ihtiyacı var” diyor Emine Saygan. Sonbahar-Kış koleksiyonunda işte tam da bu noktadan hareket eden Saygan, rengarenk doğal taşlarla altını buluşturmuş ve Swarowski kristallerin ışıltısı ile büyüleyici tasarımlar ortaya çıkarmış. Renklerin büyülü bir ahenkle dansettiği koleksiyonda; özellikle Oniks, Ametist, Turkuaz, Lapis gibi renkli doğal taşlar dikkat çekerken, Swarovskiler de koleksiyonun parlak yıldızları adeta. f’emine markasının simgesi sayılabilecek inciler, özellikle bu koleksiyonda kullanılan Majorca incileri de “kış bahçesi”ni renklendiriyor. Tasarımlar; zincirler ve ipek kordonlarla tamamlanmış.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT