F’emine’den Annelere Zarif ve Romantik Hediyeler

Alışveriş Alışveriş F’emine’den Annelere Zarif ve Romantik Hediyeler

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: f’emine

Adres: Bağdat Caddesi-Şaşkınbakkal Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 14, 2006
f’emine’den annelere zarif ve romantik hediyeler
Yaz koleksiyonu büyük beğeni toplayan f’emine markalı takılar, tasarımcı Emine Saygan’ın ellerinde anneler için sevgi sözcüklerine dönüştü.

f’emine markasının yaratıcısı tasarımcı Emine Saygan birbirinden güzel takıların yer aldığı lkbahar-Yaz koleksiyonunda anneleri de unutmadı. Beyazın ve pastel renklerin hakim olduğu koleksiyonda; inci, sedef, ametist, calcedon ve opal gibi doğal taşlar; organze, saten kumaşların yanı sıra ipek floştan püsküllerle süslenmiş takılar dikkat çekiyor. Beyaz ve dorenin muhteşem uyumunu gözler önüne seren takılar yanında zarafet ve romantizmi simgeleyen inciler, özellikle romantik anneler için ideal bir hediye olabilir.

Yarı değerli taşlarla altın ve gümüşün birleştiği, ağırlıklı olarak iri parçaların yer aldığı koleksiyondaki takılar; güneşin yüzünü göstermeye başladığı bugünlerde ve sıcak yaz aylarında, ister gece ister gündüz her ortamda annelerin feminen ve çarpıcı görünmesini sağlayacak. Siz de annenize sevginizi, hiçbir kadının hayır diyemeyeceği bir hediye olan takı ile göstermek isterseniz Şaşkınbakkal’daki f’emine takı atölyesine mutlaka uğramalısınız.
f’emine
Bağdat Caddesi-Şaşkınbakkal, Tel: 0216 368 37 55



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT