Ferhan Şensoy İmza Gecesi

Alışveriş Alışveriş Ferhan Şensoy İmza Gecesi

Tarihler: 28 Şubat 2005 Pazartesi ~ 28 Şubat 2005 Pazartesi

Firma: Şarabi

Adres: İstiklal Caddesi No:174 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 46 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2005 ~ Şub 28, 2005
FERHAN ŞENSOY, BEYOĞLU ŞARABİ’DE DÜZENLENECEK “İMZA GECESİNDE” YENİ KİTABI “HACI KOMÜNİST” İ OKURLARI İÇİN İMZALAYACAK!

Son günlerde Küba’da çekilen filmi “Şans Kapıyı Kırınca” ile gündemde olan Ferhan Şensoy, şimdi de yeni kitabı “Hacı Komünist” ile hayranlarının karşısında!
Ferhan Şensoy , filmin çekilmesine karar verilmesinden, bitirilmesine dek yaşanan süreci esprili bir dille anlattığı Hacı Komünist kitabı için ilk defa bir “imza gecesi” düzenliyor.

28 Şubat Pazartesi akşamı ŞARABİ’DE gerçekleşecek etkinlikte, okurlar Ferhan Şensoy’a kitaplarını imzalatırken, Sanatçı ile keyifli bir sohbet olanağı da bulmuş olacaklar.
Kitapta Şarabi adında bir bölümün olması ve Şans Kapıyı Kırınca filminin çekilmesine karar verilen mekanın Şarabi olması ise “imza gecesi”ni burada düzenlemeyi daha da anlamlı hale getiriyor.
28 Şubat Pazartesi günü, 20:00 ile 24:00 arasında, sanat dünyasından önemli isimlerin de katılacağı etkinlik, tüm sanatseverlere keyifli ve farklı bir gece vaat ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT