Finlandia Grapefruit Fusion Karıştır Yudumla ve Hayatın Keyfini Çıkar

Alışveriş Alışveriş Finlandia Grapefruit Fusion Karıştır Yudumla ve Hayatın Keyfini Çıkar

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: Finlandia Grapefruit Fusion

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Oca 30, 2010
Finlandiya’nın el değmemiş doğasından, her bardakta ayrı bir lezzet festivali yaşatan “Finlandia Grapefruit Fusion” artık Türkiye’de…

Finlandiya’nın asırlık doğal buzul kaynak suyundan başka ilave bir işleme ve filtrasyona gerek olmadan doğadaki suyun saflığı ile şişelenen Finlandia Vodka, lime ve kızılcıktan sonra şimdi de greyfurt aromasıyla votka severlere yepyeni bir aromanın lezzetini sunuyor.

Karakterini 1960’da topraklarında doğduğu Finlandiya’ nın el değmemiş doğasından alan Finlandia Grapefruit Fusion, votka severlere her yudumda kendine has lezzetiyle harmanlanmış özel bir deneyim yaşatıyor.

2007 San Francisco Dünya Alkollü İçki Yarışması’nda 51 ülke arasından “En İyi Tadım Ödülü”ne sahip olan Finlandia Grapefruit Fusion, pembe greyfurt tadıyla Finlandia Vodka’nın birleşiminden doğan muhteşem lezzetiyle, damaklarda taptaze, ekşi, keskin kokulu ve ağız sulandırıcı greyfurt esansı bırakıyor. Bu benzersiz tat, baştan sona keskin olduğu kadar da akıcı greyfurt aromasıyla her yuduma ayrı bir heyecan katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT