Fish`ten Dev Yılbaşı Hediyesi!

Alışveriş Alışveriş Fish`ten Dev Yılbaşı Hediyesi!

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 05 Ocak 2009 Pazartesi

Firma: Fish

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 5, 2009
FISH’TEN DEV YILBAŞI HEDİYESİ!
FISH dünyasının en büyük talihlisinin belirlenmesine sayılı gün kaldı!. 5 Ocak’ta yapılacak çekilişle FISH sahibi 1 kişi 4+1 ev, 4X4 otomobil ve motoryattan oluşan büyük hediyeyi kazanacak!

Türkiye’nin yenilikçi gücü Akbank ile perakende ve hizmet sektörünün yaratıcı markalarını birarada sunan Boyner Holding tarafından yaratılan FISH, 2009’a müthiş bir hediye vererek başlıyor. Bugüne kadar benzeri görülmemiş bir şans sunan FISH’in büyük hediyesi Ağaoğlu Eltes Güneşi’nde 4+1 daire, 4x4 Range Rover Sport otomobil ve muhteşem bir Voyager 350 motoryat olacak. Hepsi aynı kişiye!

Yıl boyunca yapılan alışverişlerin sonunda bir talihliyi bu büyük hediyeye kavuşturacak çekiliş 5 Ocak 2009 tarihinde saat 1400’te noter huzurunda yapılacak. Çekilişe katılmak için alışverişlerde 31 Aralık 2008’e kadar FISH kullanmak yeterli olacak. Bugüne kadar birbirinden değerli ve şaşırtıcı hediyeler kazandıran FISH, sınırsız fırsatlarla 2009’da da kazandırmaya devam edecek. Üstelik FISH’le bugüne kadar yaptığınız tüm alışverişle kazandığınız çekiliş hakları büyük ödül çekilişi için de sayılacak.

Hayalgücünün sınırlarını zorlayan hediyeler için 10 YTL’lik alışveriş bile yeterli!...
FISH, sahiplerine evler, arabalar, yurtdışı seyahatleri ve daha önce benzeri görülmeyen yıllık benzin, gıda ve tekstil harcamalarının karşılanması gibi birçok farklı hediye vermeye her gün, her hafta ve her ay devam edecek. Koşulsuz müşteri mutluluğu hedeflenerek yaratılan FISH’de kazanmak için çok para harcamak gerekmiyor, her 10 YTL’lik harcama için ödül üzerine ödül kazanma şansı sunuluyor. FISH, yapılan harcamanın 10 misli, 100 misli, 1000, 10.000, 100.000 misline kadar ödül veriyor. FISH, Boyner grubu mağazalarında yapılan harcamalar arasından hergün şanslı bir kart sahibine yaptığı alışverişleri hediye etmeye devam ederken 2 katı fazla çekiliş hakkı sağlıyor. FISH’de sürprizler, ödüller, fırsatlar hiç bitmeyecek. FISH yeni yılda da sürprizleri ile herkese mutluluk ve şans getirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT