FLO`dan 1 Alana 1 Bedava!

Alışveriş Alışveriş FLO`dan 1 Alana 1 Bedava!

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011
FLO’nun 2011 ilkbahar/yaz sezonuna özel belirlediği ürünlerde 1 alana 2.’si hediye…

FLO, yeni kampanyası ile 2011 ilkbahar/yaz sezonuna özel belirlenen ürünlerde 1 alana 2. ürünü hediye ediyor. 11 Ağustos tarihinde başlayacak kampanya ile kadın ve çocuk ayakkabıları, Kinetix markalı tekstil ürünleri, çantalar, deniz grubu terlik ve sandaletler arasında belirlenen ürünlerde kampanyadan yararlanmak mümkün…

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, düzenlediği kampanyalarla tüketicilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sunduğu kaliteli, trendy ve uygun fiyatlı ürünlerle müşterilerin aldıkları her üründe memnuniyetini sağlayan FLO, 11 Ağustos tarihinde başlayacak yeni kampanyası ile 2011 ilkbahar/yaz sezonuna özel belirli ürünlerde 1 alana 2. ürünü hediye olarak sunuyor.

Kampanya kapsamında tüketiciler 2011 ilkbahar/yaz sezonuna ait belirlenen kadın ve çocuk ayakkabısı kategorisindeki ürünler, Kinetix markalı tekstil ürünleri, çantalar, deniz grubu terlik ve sandalet ürünlerinde kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanya dışında kalan ürün gruplarında ise FLO’nun uyguladığı mevcut indirimler devam edecek… Türkiye genelinde bulunan FLO mağazalarında devam edecek kampanya ile ilgili detaylı bilgiye FLO mağazalarından, 0216 444 3 FLO (356) numaralı çağrı merkezinden ve www.flo.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT