Flo Kids 2006 Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Flo Kids 2006 Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 10 Nisan 2006 Pazartesi ~ 15 Nisan 2006 Cumartesi

Firma: Flo Mağazaları

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Telefon: (0212) 344 01 55 (Flo Metrocity)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2006 ~ Nis 15, 2006
BÜYÜKLER KISKANSIN!..
FLO, 2006’İLKBAHAR-YAZ ÇOCUK KOLEKSİYONU SİTİL SAHİBİ ÇOCUKLARA HİTAP EDİYOR. BÜYÜKLERİ KISKANDIRAN FLO KIDS, ÇİZGİ KAHRAMANLARDAN MODERN TASARIMLARA UZANAN GENİŞ BİR ÇOCUK KOLEKSİYONU SUNUYOR.

Sitil sahibi çocuklar için zengin bir koleksiyon sunan Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, 2006 yazında büyüklerin modasını aratmıyor. Etnik desenli baskılar, parlak taşlar, kurdele ve boncuklar miniklerin modasında da dikkat çekiyor.

Cıvıl cıvıl renklerin hakim olduğu Flo 2006 ilkbahar /Yaz koleksiyonunda, kız çocukları için sandaletler, hafif tabanlı ayakkabılar, terlikler ve babetler ön planda. Boncuklu ve etnik desenler dünya modasını minik ayaklara yansıtıyor. Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, tarzına renk katmak isteyen çocuklar için gökkuşağının tüm renklerini, pastel tonları ile birleştiriyor. Vazgeçilmez pembe ve beyaz miniklerin modasında da hakimiyetini hissettiriyor. Pullarla hareket kazandırılan süslü ayakkabılar ise bugünün bakımlı çocukları için çekici seçenekler sunuyor. Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, spor modellerde çiçek desenleri kullanırken, her zaman gözde olan ışıklı ayakkabılara koleksiyonunda bir kez daha yer veriyor.

Erkek çocuklar için yine sandaletler , spor, ayakkabılar ön planda. Renklerde kahverengi , yeşil ve turuncunun beraber kullanılması ile doğallık yakalanıyor. Disney, Action Man, Sindy gibi çocuk dünyasının en trend markalarını bir arada bulabileceğiniz Flo mağazaları, farklı fiyat aralıkları da sunuyor. Polaris Kids, Kinetix Kids gibi alternatif çocuk markaları ise alışveriş seçeneğinizi arttırıyor.

Advantage, Bonus, Worldcard, İdealcard, Axess ve Maximum kartla yapacağınız alışverişlerde taksit olanağından da faydalanabileceğiniz Flo mağazaları, çocuklarınız için yapacağınız alışverişin tek adresi oluyor.
Flo Shoe Store Metrocity Alışveriş Merkezi : (0212) 344 01 55
www.flo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT