Flo’dan Öğrencilere Yeni Dönem Hediyesi!

Alışveriş Alışveriş Flo’dan Öğrencilere Yeni Dönem Hediyesi!

Tarihler: 16 Eylül 2011 Cuma ~ 16 Ekim 2011 Pazar

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2011 ~ Eki 16, 2011

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanan öğrencileri sevindirmeye devam diyor. FLO, keyifli bir okul yolculuğu için okul çantasını Puma’nın seçili ürünlerinden tercih eden öğrencilere, Puma’nın kampanyası dahilinde 12’li pastel ya da 12’li kuru boyadan birini hediye ediyor.

Ailelerin okul alışverişlerine destek olmak üzere FLO mağazalarında da geçerli olan Adidas’ın “Okul hediyen Adidas'tan” kampanyası ise tüm Adidas markalı ürünleri kapsıyor. Tek faturada 150 TL ve üzeri alışverişlerde; boya kalemleri, su matarası, defter-kalem seti ve beslenme kutusundan biri, okulların açılmasını heyecanla bekleyen çocuklar için...

Adidas ve Puma’nın stoklarla sınırlı kampanyalardan faydalanmak için okul alışverişinizde FLO mağazalarına uğrayın, çocuğunuzu sevindirecek bu güzel fırsatı kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT