Flo’dan Turuncu Etiketli Ürünlerde Çifte İndirim!

Alışveriş Alışveriş Flo’dan Turuncu Etiketli Ürünlerde Çifte İndirim!

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Ağu 27, 2011

Flo, turuncu etiketli ürünlerde başlattığı yüzde 50’ye varan indirim kampanyasına bir indirim daha ekleyerek kadın ve çocukların kalbini kazanmaya devam ediyor. “Turuncu etiketli” kadın, çocuk, spor tekstil ve kadın çantalarında yüzde 50’ye varan indirim ve alınan ikinci ürüne uygulanan ekstra yüzde 30 indirimle, Flo kadın ve çocukları mağazalarına bekliyor.

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi Flo, düzenlediği kampanyalarla ayakkabı tutkunu kadın ve çocuklara özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sunduğu kaliteli, trendy ve uygun fiyatlı ürünlerle müşterilerin aldıkları her üründe memnuniyetini sağlayan Flo, turuncu etiketli ürünlerde başlattığı yüzde 50’ye varan indirime bir indirim daha ekleyerek kadın ve çocukların alışveriş keyfini ikiye katlıyor.

Flo’nun yeni kampanyası, “Turuncu etiketli” kadın, çocuk, spor tekstil ve kadın çantalarında yüzde 50’ye varan indirimin yanı sıra alınan ikinci ürüne ekstra yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. Ekstra yüzde 30 indirim ise kampanya süresince alınan yüzde 50’ye varan indirimli ürünle aynı veya düşük fiyatlı sezon ürünleri için geçerli.

Flo’nun kaliteli ve trendy ürünlerinin uygun fiyatlarla buluştuğu kampanya Türkiye genelinde Flo mağazalarında devam edecek. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye Flo mağazalarından, 0216 444 3 Flo (356) numaralı çağrı merkezinden ve www.flo.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT