Flormar Bu Yaz Güneşi Teninize Yansıtacak

Alışveriş Alışveriş Flormar Bu Yaz Güneşi Teninize Yansıtacak

Tarihler: 26 Mayıs 2011 Perşembe ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2011 ~ Haz 23, 2011

Güneşin ışıltısıyla kavrulmuş bronz bir ten arayanlar için yeni ürün Bronzing Powder Face& Body, Flormar uzmanlığıyla kadınlara sunuluyor.

Işıltılı ve pürüzsüz bronz görünümün sırrı Flormar Bronzing Powder Face&Body pudradan geçiyor. Hem yüze hem de vücuda kolayca uygulanabilen Bronzing Powder Face&Body, cilt üzerinde kadifemsi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken ince, doğal ve ipeksi bir yapı oluşturuyor.

Flormar Bronzing Powder Face&Body, üç farklı renk tonuyla size arzu ettiğiniz renk tonunu uygulama imkanı veriyor. B1 ile açık renkli ciltler, B2 orta ten renkli ciltler ve BR3 koyu ten renkli ciltler için vazgeçilmez olacak.

Kışkırtıcı Dekolteler İçin!
Teninize yaz ışıltılarını katmaya ne dersiniz? Mükemmel bir yüz makyajının ardından, dekolte bölgenize Flormar Bronzing Powder Face&Body ile yapacağınız küçük dokunuşlarla, mükemmel bir görünüm yaratabilirsiniz.

Anında etki ve uzun süre kalıcılık sağlayan bu muhteşem ürünle, güneşin doğal ve kusursuz ışıltısını gün boyu teninizde hissedeceksiniz.

Özel yağlarla geliştirilmiş formülü ve ışığı cildinize yansıtan pigmentlerin eşsiz karışımı Flormar Bronzing Powder Face&Body, kolay bir şekilde dağıldığından cildinizde kusursuz bir görünüm yaratacak.

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Flormar Bronzing Powder ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT