Flormar`dan Hediye Çekiliş Kmapanyası ile BMW 1.16İ`nin Sahibi Siz Olun!

Alışveriş Alışveriş Flormar`dan Hediye Çekiliş Kmapanyası ile BMW 1.16İ`nin Sahibi Siz Olun!

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 29 Ekim 2007 Pazartesi

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 29, 2007
FLORMAR’DAN HEDİYE ÇEKİLİŞ KAMPANYASI İLE BMW 1.16i’nin SAHİBİ SİZ OLUN!!
FLORMAR İLE GÜZELLEŞENLER ŞİMDİ ÇOK ŞANSLI!!
FlorMar ile güzelleşin, şans sizin kapınızı çalsın...

FlorMar kabuk değiştirmeye devam ediyor. 35.yıllık deneyimi ile Flormar gerçekleştireceği kampanya ile bir ilke imza atıyor. İlk defa bir yerli kozmetik firması, kazanana son model araba veriyor.

15 Ekim – 31 Aralık 2007 tarihleri arasında Türkiye genelinde hizmet veren satış noktalarında 25 YTL tutarında kampanya dahilinde olan FlorMar ürünlerinden alan herkes “FlorMar Hediye Çekiliş Kampanyası”na katılma hakkı kazanıyor.

NASIL KATILACAKSINIZ?
Kampanyaya dahil olmayan göz, dudak ve tırnak kalemleri ile ojelerin dışında 25 YTL tutarında alışveriş yapan herkese verilecek olan çekiliş kartı üzerindeki yaldızla kapalı şifreli etiketi kazıyıp altındaki şifreyi; ŞİFRE AD SOYAD ADRES formatında kelimelerin aralarında birer boşluk bırakarak, kısa mesaj ile Turkcell 0532 754 25 58 servis numarasına gönderen tüketiciler çekilişe katılmaya hak kazanacak.

1 kişiye 2008 model BMW 1.16i verilecek olan kampanya da, ayrıca 10 kişiye Arçelik Plazma Televizyon, 5 kişiye HP notebook, 5 kişiye Arçelik Çamaşır Makinesi, 5 kişiye Arçelik Buzdolabı veriyor. Kampanyada ayrıca 10 kişiye Arçelik Elektrik Süpürgesi, 10 kişiye Arçelik Mikro Dalga Fırın veriliyor. 10 kişiye Sony Mp3 çaların hediye edileceği kampanayada ayrıca kazanan 150 kişiye FlorMar Hediye Paketi verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT