Fluoresan Işıkla Cildinize Yeni Bir Görünüm Kazandırın

Alışveriş Alışveriş Fluoresan Işıkla Cildinize Yeni Bir Görünüm Kazandırın

Tarihler: 12 Mart 2007 Pazartesi ~ 12 Mart 2007 Pazartesi

Firma: Omnilight

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2007 ~ Mar 12, 2007

FLUORESAN IŞIKLA CİLDİNİZE YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIN

Işığın değişik dalga boylarının enerjisini kullanan bir sistem olan Omnilight Türkiye’de yalnızca Op. Dr. Hasan Subaşı’nın estetik merkezinde…

Belli bir dalga boyuna hassas olan hücreleri hedef alarak işleyen sistem, vücudun dekolte, boyun, yüz, eller, kollar, bacaklar, sırt gibi bölgelerine uygulanabiliyor.

Belli bir dalga boyutunda safir bir kristalin içinden geçen ışık, hedefini bulduğunda enerjisini ısı enerjisine dönüştürür. Bu şekilde kolajen liflerinin ani bir biçimde daralmasına sebep olunur. Bu da cildin ve cilt altı bağ dokusunun gerilmesine yol açar. Ayrıca ısıya bağlı olarak cilt bunu bir travma olarak algıladığından buna bağlı olarak bir takım proteinler salgılanıp kök hücreleri uyarmak suretiyle 3 hafta içinde yeni kolajen ve elastin lifleri oluşur. Sonuçta ciltte daha fazla nem, daha fazla elastikiyet, dirilik verir ve cilt parlak, canlı, daha genç bir görünüm kazanır.

Omnilight’ın diğer İPL sistemlere ve laserlere göre 3 konuda üstünlüğü vardır:
1- Safir kristali 5 dereceye kadar soğutmak mümkündür, dolayısıyla kristal cilde değdiğinden soğuk hem cildi korur ve yanma riski yoktur. Hem de uyuşturma etkisi vardır , dolayısıyla ağrısızdır.
2-Soğuk kristal cildi koruduğundan enerji gücü diğer sistemlere göre rahatlıkla arttırılabilmektedir, dolayısıyla daha etkilidir.
3- Kristal ile ışık arasına değişik filtreler takarak değişik dalga boyları elde edilebilir, bu da birkaç cihazın işlevini yapmak demektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT