Fonex’le Her Yer Mis Gibi

Alışveriş Alışveriş Fonex’le Her Yer Mis Gibi

Tarihler: 28 Ekim 2010 Perşembe ~ 28 Kasım 2010 Pazar

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2010 ~ Kas 28, 2010

Evde, ofiste ya da arabada kısacası neresi olursa olsun mekanın temiz ve hoş kokulu olmasını kim istemez ki… Fonex, doğal kokulu oda spreyleriyle ortamın havasını bir anda değiştiriveriyor.

Fonex, her ortamda rahatlıkla kullanılabilen, farklı beğenilere hitap eden beş çeşit oda kokusunu tüketicilere sunuyor. Rose, ortamı gül bahçesine çevirirken; Lavender, iç açıcı kokusuyla stresten arındırıyor. Ocean ise; derin okyanus kokusuyla ortama tazelik ve ferahlık katıyor. Flower; taze çiçek demeti gibi bahar havası estirirken; Nature da kendinizi doğada hissettiriyor. 500 ml’lik Fonex Oda Sprey’i püskürtmeli ambalajıyla kokunun, bulunduğunuz mekanın her köşesine yayılmasını sağlıyor.

İstenmeyen kokuların giderilmesine yardımcı olan Fonex Oda Spreyleri, bulunduğunuz ortamın uzun süre ferah kalmasını sağlıyor. Spreyler; evinizin her yerinde, kumaş döşemeli mobilyalarda, perdelerde, halılarda, çarşaf ve yatak örtülerinde, çamaşırlarda ve kumaş yüzeylerde hoş ve ferah bir koku sağlamak amacıyla kullanılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT