Ford, FKasko ile Önce `Can Güvenliği` Dedi

Alışveriş Alışveriş Ford, FKasko ile Önce `Can Güvenliği` Dedi

Tarihler: 29 Mart 2010 Pazartesi ~ 29 Nisan 2010 Perşembe

Firma: Ford Otosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2010 ~ Nis 29, 2010

Ford, FKasko ile Önce “Can Güvenliği” Dedi

Ford Otosan’ın Allianz ve Güneş Sigorta işbirliğiyle müşterilerine sunduğu FKasko; standartlara uymayan parça ve cam değişimlerinin önüne geçerek aracı ilk günkü gibi korurken; cam değişimi ve mini onarımlarda hasarsızlık indirimini muhafaza edip, sigortalıya belirli bir limit dahilinde eksper beklememe konforu sunuyor.
Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, “FKasko ile araçla birlikte sürücünün can güvenliğini de sigortalamış oluyoruz” diyor.

Türkiye otomotiv sektörünün lider şirketi Ford Otosan, yeni ürünü “FKasko” ile müşteri hizmetlerindeki iddiasını sürdürüyor. Ford Otosan, FKasko ile Ka’dan Cargo’ya kadar tüm Ford marka araçları kapsamlı bir sigortayla güvence altına alıyor. Ford Otosan’ın, sigorta sektörünün iki güçlü ismi Allianz ve Güneş Sigorta işbirliğiyle müşterilerine sunduğu FKasko; Ford araç sahiplerinin Ford Otosan’ın geniş ve deneyimli servis ağından, yedek parça ve eğitimli teknisyen hizmetinden yararlanmasını sağlıyor.

Sektördeki 50 yıllık deneyimiyle Ford Otosan; kaza sonrasında araçlarda yapılan kalite standartlarına uymayan onarımların, aracın değerini düşüren ve kalitesiz düşük parça kullanımının önüne geçmek için müşterilerine sunduğu FKasko ile aracın değerini korurken, araç güvenlik standartlarının da devamlılığını sağlıyor.

Nuri Otay: Müşteri memnuniyeti için FKasko
Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, araç sahiplerinin en büyük şikayeti olan standartlara uymayan parça değişimi ve cam değişimlerine ilişkin sorunları ortadan kaldıracak, mini onarımlarda kolaylık sağlayacak ve belirli bir limit dahilinde eksper beklemeden hizmet sunacak olan FKasko’nun yaratılış sürecini şöyle anlattı: “Türkiye’de satılan 100 araçtan 15’ini Ford Otosan satıyor. Bu da bize özel sorumluluklar yüklüyor. Bu nedenle hem araçlarımızın ilk günkü gibi korunması, hem de Ford’un güvenilirlik politikasında bir ileri adım olması açısından, alanında lider sigorta şirketleri Allianz ve Güneş Sigorta ile işbirliği yaparak FKasko’yu geliştirdik. FKasko ile kalitesiz parça değişimine engel olarak, araçla birlikte sürücünün can güvenliğine de “kasko” yapmış olacağız. FKasko ile müşteri memnuniyetimizi daha da artıracağımızı umut ediyoruz.”

Standarta uymayan parça değişimlerine son!
FKasko; cam değişimi, mini onarım ve güvenlik riski doğurabilecek tahribatlar da dahil olmak üzere tüm hasar işlemlerinin Ford kalite standartlarına uygun servislerde, yine Ford güvenlik ve kalite standartlarına uygun parçalar kullanılarak yapılmasını sağlıyor. FKasko, Ford standartlarına uygun parça değişimleri ve uzman servislerde onarım imkanıyla, Ford markalı araçları, herhangi bir tamirat sonrasında da aynı güvenlik standartlarına sahip kılıyor.

Yılda bir kez cam değişimi hasarsızlık oranını etkilemiyor
FKasko, güvenlik ve sürüş konforu açısından çok önemli olan camlarda değişim gerektiren bir durum olduğunda; Ford güvenlik ve kalite standartlarına uygun servislerde, kalite standartlarına uygun parçalarla: hiçbir ek talepte bulunmadan camları yeniliyor. FKasko ile yılda bir kez yapılan cam değişimi, sigortalının hasarsızlık indirim kademesini etkilemiyor.

Mini onarımlarda hasarsızlığa devam!
FKasko ile araçta meydana gelen çeşitli boyutlardaki ve belirli noktalardaki mini göçükler, çizikler, sıyrıklar; kumaş üzerindeki sigara yanıkları, cam çatlakları, konsol ve direksiyon simidi yüzeyinde oluşan tahribatlar, poliçede belirtilen limitler çerçevesinde, mini onarım teknikleri ile Ford kalite standartlarına uygun servislerde tamir edilirken; bu işlem sigortalının hasarsızlık indirim kademesini etkilemiyor.

Yüzde 65’e varan hasarsızlık indirim oranı!
Piyasada bulunan birçok kasko poliçesinde hasarlık indirimleri maksimum yüzde 60’a varırken, FKasko’da müşteriler, yüzde 65 hasarsızlık indirimine sahip olabilecek.

Ekspersiz hizmet
FKasko, belirli limitlere kadar sigortalının eksper beklemesine gerek bırakmayarak, zamandan tasarruf sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT