Forma Girmenin En Kolay Yolu

Alışveriş Alışveriş Forma Girmenin En Kolay Yolu

Tarihler: 29 Nisan 2010 Perşembe ~ 29 Mayıs 2010 Cumartesi

Firma: Dkn Technology

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2010 ~ May 29, 2010

Havaların ısınmasıyla birlikte diyet listeleri elden ele dolaşmaya başladı. İdeal kilosuna kavuşup, yazın özgürce giyinmeyi isteyenler için sadece 10 dakikalarını ayırarak uygulayabilecekleri bir önerimiz var.

DKN TECHNOLOGY’ nin ürettiği özel ve kontrollü vibrasyonu insan vücuduna bir enerji olarak göndererek, kasların sürekli olarak çalışmasını sağlıyor ve kas yoğunluğunu artırıyor. Bu egzersiz vücuttaki kasların %97’sinin çalmasını sağlayarak kilo vermeye, portakal kabuğu görünümünün azalmasına, sıkı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur.

Mükemmel vücut için 10 dakika yeter!
Günde sadece 10 dakika ve haftada 3 kez çalışmayla gözle görülür sonuçlar veren bu teknoloji ile hayalini kurduğunuz vücuda kavuşmak mümkün… Kas güçlendirme, yağ yakımı, selülit tedavisi, kemik erimesi, esneklik, anti aging gibi vücutta bir çok olumlu etkisi bulunan DKN TECHNOLOGY’den aynı zamanda orta yaş ve üzerindeki kişilerde yararlanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT