Formuna ve Sağlığına Özen Gösterenlerin Tercihi Tam Tahıllı Nesfit

Alışveriş Alışveriş Formuna ve Sağlığına Özen Gösterenlerin Tercihi Tam Tahıllı Nesfit

Tarihler: 17 Aralık 2007 Pazartesi ~ 23 Aralık 2007 Pazar

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2007 ~ Ara 23, 2007
FORMUNA VE SAĞLIĞINA ÖZEN GÖSTERENLERİN TERCİHİ TAM TAHILLI NESFİT

Tüm dünyada tüketicilerine, yaşamları boyunca, her gün en kaliteli ürünleri sunmak için çalışan ve küresel tecrübesiyle tüketicilerinin ihtiyaçlarını anlayarak yaşam kalitesini arttıran Nestlé, Türk tüketicilerine sunduğu tam tahıllı kahvaltılık gevreği NESFIT® ile sağlıklı bir yaşam sunuyor. NESFIT® temposu giderek hızlanan günümüzde besleyici, lezzetli ve pratik bir çözüm sunuyor. Dünyanın lider gıda firması Nestlé “iyi bir yaşam için iyi beslenme” yaklaşımı çerçevesinde geliştirdiği tam tahıllı kahvaltılık gevreği NESFIT® ile son derece sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltı seçeneği sunuyor.

NESFIT® ile sağlığınız kontrol altında
NESFIT® sahip olduğu tam tahıllı formülü sayesinde sağlıklı vücut ağırlığını korumaya da yardımcı oluyor. Bilimsel çalışmalar gösteriyor ki az yağlı beslenmenin bir parçası olarak her gün tam tahıllı gıdaları tercih edenler vücut ağırlıklarını daha kolay muhafaza ediyorlar. Tam tahıllı NESFIT®, düşük yağ oranı, lif (%5,1) ve kompleks karbonhidratlar açısından zengin içeriği sayesinde çok daha uzun süre tokluk hissi veriyor. NESFIT® içeriğindeki E vitamini ise gösterdiği antioksidan etki sayesinde yaşlanma etkilerinin geciktirilmesinde aktif rol oynuyor. Tam tahıllı NESFIT® formülündeki zengin lif içeriği sayesinde sağlıklı bir bağırsak ve sindirim sistemi için yardımcı oluyor.

Nestlé NESFIT® mükemmel lezzeti ve üstün formülü sayesinde hem sağlığından ödün vermeden formunu korumaya özen gösteren hem de lezzetli gıdalar tüketmek isteyenlerin ideal seçimi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT