Forum Bonus Card ile Yılbaşı Alışverişi %25 İndirimli

Alışveriş Alışveriş Forum Bonus Card ile Yılbaşı Alışverişi %25 İndirimli

Tarihler: 04 Aralık 2009 Cuma ~ 04 Ocak 2010 Pazartesi

Firma: Multi Turkmall ve Garanti Bankası

Telefon: (0212) 243 79 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2009 ~ Oca 4, 2010

Multi Turkmall ve Garanti Bankası işbirliği ile hayata geçirilen, zincir alışveriş ve yaşam merkezlerine özel ilk ve tek kredi kartı; Forum Bonus Card, kart sahiplerine 100 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra %25 indirim ve +3 taksit imkanı sunuyor. 1-31 Aralık 2009 tarihleri arasında geçerli olan kampanya; Forum Bornova (İzmir), Forum Mersin (Mersin), Forum Çamlık (Denizli), Forum Trabzon (Trabzon), Forum Aydın (Aydın), Forum Ankara Outlet (Ankara), Forum İstanbul (İstanbul) ve Forum Kapadokya’daki (Nevşehir) Bonus üyesi işyerlerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler Forum yazıp 3340’a göndererek Forum Bonus Card’a kolayca başvuru yapabiliyor.

Kampanya kapsamında kart kullanıcıları, farklı işyerlerinden yaptıkları 100 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde ekstra %25 indirim ve +3 taksit imkanından yararlanacak. Ayrıca Forum Bonus Card kullanıcıları hem Forum puan hem de bonus kazanmaya devam edecekler. Kart kullanıcıları bu kampanya ile en fazla 100 TL indirim kazanabilecek. Kazanılan indirimler kart sahiplerinin 4 Ocak 2010 tarihinden sonra kesilen ilk ekstrelerine yansıyacak. Ekspres limit ile yapılan taksitli işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT