Fotoğraflarınızdan Hediyeler Hazırlayalım

Alışveriş Alışveriş Fotoğraflarınızdan Hediyeler Hazırlayalım

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 30 Aralık 2006 Cumartesi

Firma: Derin Foto

Adres: Barbaros Bulvarı, Cihannuma Mahallesi, Karadeniz Apt. No: 23/D Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 212-236 88 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 30, 2006

www.derinfoto.com web sitemiz ve Beşiktaş mağazamız ile size ve tüm sevdiklerinize kendi fotoğraflarınızdan eşsiz hediyeler hazırlıyoruz. Vereceğiniz siparişinizi tüm Türkiye sınırları içindeki teslimat adreslerinize 2-3 iş günü içinde teslim ediyoruz.

Ürünlerimiz arasında üzerinde fotoğraflarınızın bulunacağı sihirli kupalar, mousepad, masaüstü takvim, t-shirtler, kalp şeklinde renkli yastıklar, yap-bozlar,.. vb. çok çeşitli sayıda kaliteli ve uzun ömürlü benzeri olmayan hediyelik ürünler bulunmaktadır.

3+1 TAKVİM KAMPANYASI!
"4 AL 3 ÖDE!" En güzel fotoğraflarınız arasından 12 adet seçip 21 farklı şablon seçeneğinden birini kullanarak ve istediğiniz tarihten başlatarak 12 aylık masaüstü takviminizi hazırlayabilirsiniz. 4 adet ve üzerinde takvim siparişi verin %25 indirimden faydalanın..

Sevdikleriniz hep yanınızda!
Fotoğraflarınızdan takvim, yastık, t-shirt, sihirli kupa, mousepad, fotoblok, .. siparişi verin, sevdiklerinizin fotoğraflarıyla süslenmiş objeleri yanınızda taşıyın yada hediyeler hazırlayarak onları mutlu edin..

İndirimli Fotoğraf Paketleri!
25`lik, 50`lik, 100`lük, 250`lik, 500`lük FotoKontör baskı paketlerini %40`a varan indirimlerle alın, 1 yıl boyunca baskılarınızı paketinizden istediğiniz adetlerde ve sabit fiyat avantajıyla yaptırın..

Kurye Gönder
Fotoğraf yüklemekle uğraşmak istemiyorum yada yüklemeyi başaramıyorum diyorsanız adresinize kurye isteyin. Elinizdeki cd, hafıza kartı yada negatif filmlerinizi alalım, baskılarını yaptıktan sonra yine adresinize teslim edelim.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT