Fransa’nın First Lady’si Carla Bruni’nin Formunun Sırrı Keşfedildi: Çikolata Yerine; Contrex

Alışveriş Alışveriş Fransa’nın First Lady’si Carla Bruni’nin Formunun Sırrı Keşfedildi: Çikolata Yerine; Contrex

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Carla Bruni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Yaz ayları yaklaşırken, kadınların korkulu rüyası “fazla kilolardan” kurtulmak için artık yeni yardımcısı; CONTREX..

“Contrex Doğal Mineralli Su” Türkiye pazarına “merhaba” dedi. Fransa’da fransız kadınlarının bir numaralı tercihi olan Contrex, yüksek orandaki kalsiyum ve magnezyum içeriğiyle diyet dönemlerinde bu minerallerin eksikliğini ve halsizlik hissini azaltıyor. En önemlisi de vücudu toksinlerden arındırarak kilo vermeye yardımcı oluyor.

Contrex doğal yapısında bulunan zengin kalsiyum sayesinde, diyet dönemlerinde kısıtlı tüketilen peynir, süt gibi kalsiyum zengini gıdaların yerine günlük kalsiyum ihtiyacının %58’ini karşılıyor.

Diyet döneminde uzak durulan çikolata ve kuru meyvelerde bolca bulunan, sinir sistemi için oldukça önemli olan, metabolizmayı hızlandıran günlük magnezyum ihtiyacının % 24’ü Contrex sayesinde karşılanıyor.

Vücudu toksinlerden arındırmasıyla da kilo vermeye yardımcı olan, Fransa’nın First Lady’si Carla Bruni’nin de vazgeçilmezleri arasında yer alan Contrex’le türk kadınları da fransız kadınlarının formda kalma sırrına ortak olacak.

Contrex diyet dönemlerin de vücudun ihtiyacı olan su miktarını en verimli şekilde karşılıyor. Nestle Waters güvencesiyle, artık Türk kadınları da günde 1 litre Contrex’le diyeti işkenceye dönüştürmeden formuna kavuşacak.

Tüm Makro’larda satışa sunulan Contrex ile hem formda kalın, hem de sağlıklı...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT