Fransız Manikürünün Dilinden “Mavi” Anlar

Alışveriş Alışveriş Fransız Manikürünün Dilinden “Mavi” Anlar

Tarihler: 29 Mart 2012 Perşembe ~ 29 Mayıs 2012 Salı

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2012 ~ May 29, 2012

Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik devi Golden Rose, 2012 İlkbahar - Yaz sezonuna damgasını vuran yepyeni bir trend ile fenomen haline gelecek. Siz de geleneksel oje renklerinden sıkıldıysanız, Golden Rose’un öncülüğünde bahar renkleri ile tanışmanın tam zamanı... Bu sezonun en fazla ön plana çıkan mavi ve tonları ile değişime hazır olun.

Renkli kozmetik trendlerinin öncüsü Golden Rose, 2012 İlkbahar-Yaz trendleri arasında yer alan Golden Rose Matte Oje’nin 10 numaralı mavi rengini kullanarak yapacağınız Fransız Manikürü ile kendinize zaman ayırarak, son yılların “tablo tırnaklar” modasına ayak uydurabilirsiniz. Dikkat çekici ve renkli tırnaklarla ellerinizin aksesuarını tamamlayarak sofistike bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, Golden Rose’un parlak ve mat mavi tonları tam size hitap edecek.

Rengarenk Fransız Manikürü tarzlarının moda olacağı yaz günleri yaklaşırken Golden Rose Matte Oje’nin 10 numaralı mavi rengini tüm tırnağınıza uygulayıp, uç kısımlarına tırnağınızın boyu kadar süreceğiniz Golden Rose All in One Çok Amaçlı Tırnak Cilası ile insanları şaşırtabilir, alışılmışın dışında olmasına rağmen yenilikleri takip eden kadınlar arasında yerinizi şimdiden alabilirsiniz. Golden Rose Matte Oje’nin üzerine tırnak cilası sürüldüğünde oje parlaklığını kazanıyor. Bu şekilde dilediğiniz rengi ile Fransız Manikürü’nü uygulayabilir, tırnaklarınıza fark katabilirsiniz.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz sezon modası 12 renkten oluşan Matte Nail Lacquer Oje Serisi Golden Rose Matte Nail Lacquer Oje’nin fiyatı ise 3.50 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT